Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Dya

Nem hirdetőnk
Élményeiket megírták (4)
darksidersboy, lee-dóm, orloff, qrooo
Hirdetését kedvelik: 118
Fórum téma ajánló
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Ne kérj tőlem lehetetlent.... :D. :D :D
Így már kb. világos... Na, nem az elmém, hanm maga a szitu. :D
Milyen egy korrekt beszamolo?
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Mester, valóban fontos, főként az olyan részletek, amik a képeken nem láthatóak! Nagyon kevés lányról vannak olyan képek, ahol a punci is látható, ami nekem igazán "hívogató" tud lenni! Sokan részletesen leírják, hogy mennyit és hogyan nyaltak, meg hogy a hölgy mennyire élvezte, de a punciról egy szó sincs!
Orgazmus
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Mester, igazad van, csak a zárójeles kitételed is fontos. Az orgazmusnál is kettőn áll a vásár, meg is kell dolgozni érte, mert az elvárás általában kevés hozzá... :-)
Baklövések vendég szerepben
Utoljára speger szólt hozzá:
Hallottam már elrohanós sztorit. A vendég öltözködik és közben vizet kér. A hölgy kimegy vízért, közben a vendég eliszkol. És hiába van kamerafelvétel, hiába van meg a telefonszám, keresztet lehet rá vetni.

Szerintem kölcsönös biztosíték erről az oldalról keresni masszőz hölgyet, szexpartnert, mert az adminék biztos kivágják azt a hölgyet, akire panasz van. De a hölgyek számára is, ha olyan jelentkezik be hozzájuk, aki egy ideje már jelen van itt, pár beszámolóval. Persze van aki most kezd az oldalon, akár vendégként, akár hirdetőként. Hoppá ez volt itt a reklám helye. :)
Az erotikus masszázs megcsalás?
Utoljára speger szólt hozzá:
Kedves Mzperx84! Érdekes a gondolatmenet. De ha egy érintett feleséget kérdeznél meg, akinek párja elmegy erotikus masszázsra, Ő lehet, hogy másként gondolja. Aki elmegy masszázsra, az vagy ilyenekkel nyugtatja magát, vagy a lelkiismerete mégis megengedi.
További fórum témák
Chippendale Show a legjobb srácoktól leánybúcsúkra,szülinapra!   Rendezvényszervezés,Erotikus Show Műsorok Szervizelése
Oldal generálás ideje: 0.1883 másodperc!