Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Hirdetését kedvelik: 582
Fórum téma ajánló
Női harag.Szakítás után meddig normális haragot érezni?
Utoljára SQUIRTSONJA szólt hozzá:
Sziasztok! Van úgy,hogy az ember szelektál.. Nem nagyképűségből. Csak azért,mert vannak esetek,amikor egy randi bőven elég ahhoz,hogy tudd: az illetőt soha többé nem szeretnéd fogadni. Az okok lehetnek teljesen egyszerű banális példák.... Higiéniai problémák,tipikus időhúzás. De a leginkább, és legtöbbször előforduló szituációk azok,amikor már az első randi után azt érzed,hogy annyira,de annyira passzoltok,hogy jobb,ha többé nem jön,mert érzed... hogy nagyon,de nagyon a kedvedre való...és nem szeretnéd az életeteket bonyolítani.. ...Ezért inkább: STOP! Csak az a baj,hogy ehhez egy érző női szív kevés... Tehát: Igenis létezik a szolgáltató vendég SZERELEM
Prosztata masszázs
Utoljára SQUIRTSONJA szólt hozzá:
Nekem a múlt héten 2 új vendégem is volt,akik megtapasztalhatták a prosztatakényeztetést.. Háát.... nekem frenetikus élmény volt. Ők pedig nem írnak... Ennyi ..
Zene
Utoljára vajas kifli szólt hozzá:
Kedves huff! Köszi a véleményezést. Örülök, hogy volt ami tetszett. Nem is rossz ötlet egyébként szerintem, mert legalább így tudni fogom, hogy általánosságban mik azok a zenék amiket más is szívesen hallgat még itt rajtam kívül és hogy merjem-e ide belinkelni vagy inkább hallgassam magamnak. :D Úgyhogy a többiek véleményét is szívesen fogadom. Hali! :)
Off topic
Utoljára Touch szólt hozzá:
Egyébként úgy vagyok ezzel, amikor írják az utolsó beszámolómra, hogy nem elég informatív, mint az éneklős tehetségkutatókban azok, akik büszkén kiállnak, hogy megnyerik a versenyt és közben hallgathatatlan a hangjuk, mindenki hallja, csak ők nem. Én most a legutóbbi beszámolónál úgy gondoltam, hogy mindent leírtam, és nem tudom, hogy mi hiányzik.
Akit tudja, mondja meg :-)
Kell e egy pasinak nyaktól lefelé borotválkozni?
Utoljára Touch szólt hozzá:
Patrik ez azért nem csupán ígényesség kérdése. Generációnkéént nagy eltérések vannak. A 20-as genetáció többségének ez így természetes, a 30-as, 40-es generációnál ez már nem ilyen egyértelmű, affölött pedig kimondottan ritka. Így tehát úgy tűnik, hogy inkább függ az életkortól mintsem az ígényességtől.
További fórum témák
bordello.hu   szegediboszorkanyok.hu
Oldal generálás ideje: 0.2878 másodperc!