Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Kim

Dya

Nem hirdetőnk
Hirdetését kedvelik: 61
Fórum téma ajánló
Női harag.Szakítás után meddig normális haragot érezni?
Utoljára Herceged szólt hozzá:
Ezúton szeretném megköszönni a sok -sok levelet ! :)

Ha megengeditek itt egyben ,-és nem külön-külön mindenkinek !

Javulok,-egyre jobban vagyok :)

KÖSZÖNÖM !!!!:D
A LEGELSŐ ALKALOM SZOLGÁLTATÓKÉNT / VENDÉGKÉNT
Utoljára LeMale szólt hozzá:
Hááát... Az elso alkalom nagyon izgalmas volt. Volt egy bizonyítási kenyszerem is (egyik kollégámnak, hogy be mertem vállalni, es nem csak hang ember vagyok :D ) , de alapvetoen nagyon kiváncsi voltam milyen igy elmenni egy lanyhoz. A kiválasztottam Hanna volt, aki sajnos eltűnt az oldalról nyáron es azóta sem hallottam felőle... Es nem is itt valasztottam ki, hanem egy konkurens oldalon. Bár utólag láttam itt is jelen volt. Nem emlékszem, hogy volt-e sok beszije vagy nem, teljesen a képek alapjan es talan a bemutatkozó szoveg alapjan választottam. Nagyon alacsony es vekony lany volt, apró cicikkel. Ami az Ideálom, mert... na ez egy másik történet...
Aznap egyedül voltam, es extrém időpont is lett, este 11 ora. Felhívtam olyan 8 ora fele, es ugy beszeltem a telefonban mint egy idióta kb, mert zavarban voltam. Mindenféle fassagot megkérdeztem, de kedves es türelmes volt. Többek kozott azt is, hogy okoz-e gondot, hogy ducibb kivitel vagyok... :) (mondjuk ezt a kérdést kb az elso 5 lánynál megkérdeztem, aztán miután rájöttem hogy a kedvesség es a higiénia a fő szempontjuk, már nem teszem fel)
Le is zuhanyoztam otthon es kb 1 kilométerre odébb kellett menni, kocsival 3 perc alatt ott voltam. Felértem es elkezdtem félni... :D Belegondolva, ezt mondtam magamnak: éjszaka vadidegen lakásba megyek, normális vagy B ?? Na es akkor a legelső ajtónyitás... Síri csend kozelitek az ajtó felé ami nyílik, senki nem látszik... Mi lesz most. Hát beléptem, es a hatalmas para, hirtelen eltűnt amikor megláttam az ajtó mögött Hannat fehérneműben. OMG... Na csak nem fognak itt engem bántani, megnyugodtam. (Amugy otthonhagytam mindenedet, jogsi volt nalam, es csak annyi pénz amennyi kell, a para miatt, utólag en is csak röhögök rajta :D )
Hat aztán, az volt a szerencsém, hogy Hanna amellett, hogy nagyon szep lany volt, jo fej is volt. Meggyontam gyorsan, hogy hat íze... En most először igy szolgaltatos lánynál... (2014 május vége) Nagyon kedves volt es jot is dumaltunk es jo volt vele minden mas is... Tenyleg kar, hogy abbahagyta.
Szóval nekem igy nézett ki az elso, izgalmas kaland volt, es nagyon jol is sikerült az alkalom. :)

Csipem ha a témaindító saját élményét is jo részletesen olvashatnam!!! :P ;) :D
A zaklatás
Utoljára Aderkov szólt hozzá:
Ezekkel bizony vigyázni kell, a Slayer örökérvényű soraival lehet ezt a legjobban leírni:
"In the depths of a mind insane,
Fantasy and reality are the same".
Szóval csak hajrá, nem hagyni, azonnal reagálni ellene, ha kellemetlen a közeledése, a jelenléte.
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Tudtam, hogy rátrafáltam, egyszerűen éreztem... :D
Baklövések vendég szerepben
Utoljára Mordechai szólt hozzá:
Passive-aggressive. Ilyenkor szólni kell a vendégnek, hogy lejárt az órája, nem pedig duzzogni. Lehet tapintatlan zsugori az illető, lehet csak szórakozott, de elképzelésem szerint az ő dolga arccal lefele, zavaros tekintettel elszenvedni a masszázst, nem pedig kronométert nézni.
További fórum témák
Pornósztár-Címlaplány-Playmate Show DISCO-ba,legénybúcsúkra,szülinapra ajánlott helyszínekkel együtt is!   erotikus-masszazs-bp.hu - Erotikus Masszazs Bp
Oldal generálás ideje: 0.0374 másodperc!