Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Élményeiket megírták (1)
donjosé
Hirdetését kedvelik: 64
Fórum téma ajánló
A LEGELSŐ ALKALOM SZOLGÁLTATÓKÉNT / VENDÉGKÉNT
Utoljára orloff szólt hozzá:
Számomra szinte véletlenül kezdődtek a kaladozások. Soha nem gondoltam volna korábban, hogy lányokhoz járok majd, az ilyen jellegű oldalakat se látogattam. Volt amibe belefutottam már korábban, de inkább taszított a dolog, főleg mert maga a "kurvázás" számomra egyet jelentett a kiégett nőkkel és lerobbant utcai lányokkal, akiktől a hideg kiráz mindmáig. Aminek az ellenkezőjéről az említett másik, régebbi oldalak sem győztek meg. És igazából a beszámolók.hu "hibája", hogy ez megváltozott.
Egy hírportálos kommentben utal valaki az oldalra, valamikor 2011-ben, korábban soha nem hallottam róla és amikor rákerestem mi ez, még fogalmam nem volt róla, hogy mit találok. Persze gyorsan rájöttem, de az oldal rendezett jellege elég volt ahhoz, hogy ne csukjam be azonnal, hanem körbenézzek kicsit. De még ekkor se gondoltam, hogy bármi változik, azonban észrevettem, hogy van masszázs rész is és mivel arra szükségem volt, körbenéztem, hogy találok-e ott valaki olyat, aki valódi profinak tűnik. Találtam is valakit, akinél nem a szex a lényeg, nem vetkőzik, nincs francia, de mindenki áradozott arról, hogy a masszázs milyen jó és alapos, vagyis meglátogattam és ha már ott voltam, a kézi bevezetést azért kértem. Mennyei volt, de még akkor is úgy gondoltam, hogy ennyi, talán hozzá visszamegyek néha, ha fáj megint mindenem.
A következő nap még felnéztem az oldalra, inkább csak amiatt, hogy elmentsem a linket és ekkor láttam meg a manapság már sajnos nem aktív, Erika Love nevű felhasználót, Pontosabban a melleit. És elvesztem. :D Ha valaki nem tudja miről beszélek, keressen rá a régi beszámolói közt. Hatalmas, tökéletes mellek, nagyon izléses fotókon. Végigolvastam a beszámolókat, napokat vaciláltam, hogy mit csináljak, menjek, ne menjek, jó-e az, ha belevágok valami ilyesmibe. Végül telefont ragadtam és hívtam. Addigra már alaposabban körbenéztem az oldalon, elolvastam sok beszámolót és megnyugtatott, hogy ténylegesen megbízható, szavahihető közösségnek tüntek az itteni vendégek, erős adim minőség kontrollal megkoronázva.
Némi aggodalom, idegesség volt persze így is, de megvolt a látogatás, két frenetikus menettel a cicik közt és innentől nem volt megállás. :) Egyetlen, amit sajnálok, hogy habár beszámolót írtam arról a bizonyos első menetről -a masszőz hölyget nem számítom, hozzá még nem a levezetés miatt mentem-, de az az oldalra soha nem került ki. A látogatás után még vaciláltam 3-4 hetet, hogy regisztráljak-e és csak ezután született a beszámoló. És ezt bele is írtam, aminek az lett az eredménye, hogy az admin visszadobta azzal, hogy jó az írás, de sajnos egy hetesnél régebbi besziket nem publikálnak. Ami jogos, ez a szabály, amit kétségtelenül nem olvastam át elég alaposan, de azért ezt azóta is nagyon sajnálom, hogy pont a meghatározó elsőzésnek nincs maradandó nyoma.
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Nekem aztán bármilyen ódákat zenghetnek, az én seggembe senki nem fog túrkálni... Nincs az a mennyország, ami megérné a dolgot. :)
Számomra valamiért kicsit hombáros. Fekszel és hagyod, hogy a seggedbe túrkáljon a csaj... Kellemesebben is el lehet tölteni azt az időt, ami tizedannyira bizar...:D
Érdemes-e két órára menni? Ha igen, kinél?
Utoljára Zászlós úr szólt hozzá:
Sziasztok!
Voltam már néhányszor két órára, bizony, érdemes, de mindenképp csak kipróbált partnerhez. Sokkal teljesebb, meghittebb így az élmény, mint az egy órában "intézzük el és puszi" találkák, van idő a különlegességek kiélvezésére is.
Baklövések vendég szerepben
Utoljára ilko szólt hozzá:
Szia Mónika!

Nem visszatérve ehhez a problémakörhöz (mert ejnyebejnye lesz Csengétől:DD), de a válaszod utolsó két sora miatt még egy gondolat (ami miatt nem is akartam eredetileg reagálni semmit rá), hogy vajon miért van tele a világ igénytelen emberekkel (és miért van belőlük egyre több)? Ami neked (és sok más lánynak is) gondot okoz, az csak egy tünete (a sok közül) egy jóval összetettebb, és messzebbre mutató problémának, aminek a kivesézése viszont nem ide való.
Orgazmus
Utoljára Mordechai szólt hozzá:
SZÁ-JÁ-RA! SZÁ-JÁ-RA! Ha Zászlós úr majd ott hever a masszázshelyen, pucéran tündökölve, képzeljetek oda egy stadionnyi fórumos szurkolót, akik a fönti biztatást skandálják. Köszönjük.
További fórum témák
  penisz-noveles.hu
Oldal generálás ideje: 0.1879 másodperc!