Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Mia

Mya

Hirdetését kedvelik: 922
Fórum téma ajánló
Milyen egy korrekt beszamolo?
Utoljára Sakál666 szólt hozzá:
Tőlem 57 értékelésért vontak le dupla pontot, úgy hogy az elmúlt 2 hónapban összesen nem írtam 57 szöveges értékelést. Webi szerint "Folyamatosan nezik visszamenoleg az adminisztratorok az indoklasokat es torlik ami nem felel meg a kivanalmaknak." Mondjuk jó lenne, ha a kívánalmak nem változnának folyamatosan és nem visszamenőlegesen kéne azoknak megfelelni, de engem jobban zavar az, hogy itt mindenkiről azt gondolják, hogy csak a pontokra hajt, és ezért értékel. Talán nem kéne a szöveges értékelést pluszponttal jutalmazni, és akkor az egész probléma megszűnne; nem gondolom, hogy minden MT csak a pontokért ír beszámolót/értékel, aki segíteni akar, az pont nélkül is megteszi.

Én azt gondolom, hogy ennek az oldalnak a legnagyobb értéke a felhasználók közössége, de néha olyan érzésem van, az oldal üzemeltetői mégis mindent megtesznek, hogy elriasszák őket...

Egyébként különösebben nem zavarna ez az egész cirkusz, csak kicsit idegesítő, hogy az egyik legtöbb szöveges értékelést adott kollégánál hemzsegnek az alábbi rendkívül hasznos és egymástól lényegesen különböző értékelések, mint például (szöveghű válogatás a kolléga profiljáról, csak az első húszat néztem át :D):
hihetetlenül jóa beszi, grtau
igazán remek ez a beszámoló, egy renmek lányról:)
nem ez a legjobb beszi a lányról, de nem rossz
nagyon jól sikerült a beszámoló
viszonylag jól sikerült a beszámolód, gratula

Ezek mindegyike igazán jól sikerült, konkrét megjegyzés, ami segíti a beszámoló íróját, ugye? Persze lehet, hogy hozzá még nem ért el az értékelésfigyelő kommandó, ezért nem kerültek törlésre.


Sakál666
Kényes téma :Pasik :)vagyis főszerepben most Ti ,uraim
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Aliz kedves, lécci Te is gyürkőzzél neki, lássuk az az írást! Persze akkor lenne igazán tökéletes, ha a kuncsaftod is írna beszámolót, igy ugyanazt az eseményt két ellentétes nézőpontból olvashatnánk. Ja és a zaftos részleteket is kéretik beleírni!!! :-)))
A LEGELSŐ ALKALOM SZOLGÁLTATÓKÉNT / VENDÉGKÉNT
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Lee, beszélj az agyturkásszal, aztán lássuk a sztorit! Ha nem javasolja, akkor megírhatod az agyturkászást is, lehet, hogy az is érdekes?
A VÁGY DOMINANCIÁJA, A DOMINANCIA VÁGYA - másképp
Utoljára Kígyóbűvölő szólt hozzá:
A Te igazságod ;)
Zene
Utoljára Jimmy6 szólt hozzá:
Plug ezt ismered? Ha nem, feltétlenül hallgasd meg! Nagyon jó. :P Jimmy6 linkje Basszus, hogy nem jutott ez eddig eszembe!? Elvira ajánlom Neked is! :)
További fórum témák
Pornósztár-Címlaplány-Playmate Show DISCO-ba,legénybúcsúkra,szülinapra ajánlott helyszínekkel együtt is!   MasszázsGuru.hu - A kategórikus masszázshirdető és masszázskereső
Oldal generálás ideje: 0.0975 másodperc!