Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Hirdetését kedvelik: 181
Fórum téma ajánló
Zene
Utoljára vajas kifli szólt hozzá:
...ezt meg csak úgy, mert miért ne?! vajas kifli linkje :P
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Fogadjunk, Touch, hogy még ezzel együtt is ( vagyis pont ez nélkül) részletesebbek, mint mondjuk a Te, Vivienről szóló beszámolód... Szóval, tanulmányozd csak és ne kifogásokat keress ! :)
Női harag.Szakítás után meddig normális haragot érezni?
Utoljára SQUIRTSONJA szólt hozzá:
Kedves Zászlós Úr!
Imádom a törzsvendégeimet (nem csak a törcsiseket) mert velük már minden passzol.. Összeszoktunk. De próbálom az együttléteinket mindig valami újjal feldobni, pont mint az ellaposodó házasságot ( kellene! ) A legrégebbi vendégem több mint 2 éve csak hozzám jár ( heti rendszerességgel ). Azon szoktam viccelődni, sok házasság tönkremegy ennyi idő alatt, de MI mindig tudunk valami újat produkálni :)))
Prosztata masszázs
Utoljára SQUIRTSONJA szólt hozzá:
Drága Spyyyy!
Szerintem nekik frenetikusabb volt az érzés mint nekem, én csak .... tettem a dolgom, Ők pedig szemmel láthatóan, ujjal tapinthatóan ÉLVEZTÉK. És bevallom őszintén, ezt én is nagyon élvezem.. :P
A Videkilany.hu hiteles vagy csak egy kamu érdekoldal??
Utoljára Webmester szólt hozzá:
Elnézést kérek, mégpedig azért mert nem vettem észre hogy érkezett hozzászólás, és nem reagáltam :)

Vidéki lányok kapcsán nehezebb az ellenőrzés de ugyanúgy a végére járunk minden egyes jelzésnek. Az nem azt jelenti hogy alapból hitelt adunk mindennek, hanem a leírt módon ellenőrizzük. Kicsit nehezebb a vidékieket, mert pl. ha pestinél jelzitek hogy nem okés a súly vagy a magasság, admin kolléga mérőszalaggal és mérleggel kibattyog és ellenőrzi..,. Vidékieknél ezt nem tudjuk megoldani, távolról kell managelni. Ezért ekll minél több visszajelzés, és bizony időt és fáradtságot nem sajnálva rá utánanézünk... Amatőr arcos képet kérünk iratot életkornál stb stb. Lassabb az átfutás de minden egyes visszejelzést megvizsgálunk. Visszajelzést pedig a hirdetés oldalon a reklamációnál vagy személyes üzenetben Admin felé várunk.
További fórum témák
  Budapest Csajok, Budapesti szexpartner kereső, Szexapró
Oldal generálás ideje: 0.0229 másodperc!