Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Mya

Élményeiket megírták (2)
gezuka1, kisherceg69
Hirdetését kedvelik: 52
Fórum téma ajánló
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Szégyellem is a pofámat... Ja, nem. Ott azé' még nem tartunk :D

Más : A derékban lehet izomláz ? :D
Tegnap írtó jófej voltam (mint mindig :D) és segítettem unokabátyám műhelyébe behordani a tüzifát, mert akik hozták, azok csak a műhely elé dobálták az Uazról.... Most meg úgy fáj, hogy beszarok, ha lehajolok. De nem úgy fáj, mint amikor elfekszem mondjuk.
Ebből js látszik, hogy óvatosan kell nekem bánni a fizikai munkával :D :D
A 40éven túliak csoportja...
Utoljára Mirácska13 szólt hozzá:
Erre mondják,hogy tanulni sohasem késő messze még a végső!:-)Köszöntelek a csoportban és a 40-éven túli jó korban!:-)Puszillak Mirácska
Ázsiai lányok
Utoljára crashnear szólt hozzá:
Elnezest! Tobbet nem fordul elo, miutan megirtam jottem ra hogy nemkene. Tudom torolni vagy szerkeszteni azt a hozzaszolasom?
Milyen egy korrekt beszamolo?
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Én túlzottan nem vagyok érintett a dologban, mert elég kevés beszámolót értékelek. Általában csak ha kedvencről íródott a beszi, de akkor sem biztos. Többnyire akkor, ha jártam már a lánynál. Vagy ha olyan valaki írta, akivel jóba vagyok. Ezeken kívűl meg tényleg nagyon ritkán.
Eddig csak egy indoklásom lett törölve, az is azért mert le mertem írni, hohy SZERINTEM kamu szagú az egész. Ezzel a vélemennyel nem voltam egyedül, ti mégis úgy gondoltátok, hogy nem oda való. Holott, ha magatokba néztetek volna, akkor igenis beismertétek volna, hogy rohadt gyanús, hogy azok a dolgok voltak benne kiemelve, amikkel az illető előtte teleharsogta a fórumot.
Na, mindegy, szerintem már lassan mindenki megszokja, hogy nektek semmit nem kell megindokolni. Nem is ezzel van a baj.
Hanem, hogy folyamatosan azt szajkózod, Webi, hohy sok a pontvadász.
Mist őszintén, miért csodálkozol ezen ? Hisz, ha csak szimplán rányomok az értékelésre, akkor második körben rákérdez, hogy nem akarok-e értékelni ? Mert ha nem, akkor nincs plusz pont.
Ezt olvasva még jó, hogy sokan azt gondolják, hogy "ja, akkor kanyarítok oda valamit".
Legalábbis ez a visszakérdezés szerintem nagyon azt sugallja, hogy márpediv indokolj. Ha meg ennyire zavarnak a pontvadászok, akkor miért jár pont az értékelésért ?
Ha valaki értékelni akar, akkor az pontok nélkül ks fog.
Addig viszont ne csodálkozzon már senki, hogy van pár pomtvadász, amíg jár érte 3 pont és az értékelést is csak egy visszakérdezés után engedi elküldeni....
A VÁGY DOMINANCIÁJA, A DOMINANCIA VÁGYA - másképp
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Q2w3, fogalmam sincs, ki az a Molnár Attila aki ezt írta. Szerintem nem buzi és nem is nő (álnéven...) csak egy "széplelkű" humán értelmiségi, aki egy csúnya nőbe szeretett bele, és nem vette észre, hogy a romantika a 20. században kiment a divatból... :-D
Amúgy meg érezd magad lehordva, és akkor a Te vágyad is teljesül. :-D
További fórum témák
SuNaMunA   www.szexlinkgyujto.hu - Mert a szex itt kezdődik
Oldal generálás ideje: 0.1439 másodperc!