Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Élményeiket megírták (3)
etele, nick7, SpaceRunner
Hirdetését kedvelik: 45
Fórum téma ajánló
Baklövések vendég szerepben
Utoljára speger szólt hozzá:
Hallottam már elrohanós sztorit. A vendég öltözködik és közben vizet kér. A hölgy kimegy vízért, közben a vendég eliszkol. És hiába van kamerafelvétel, hiába van meg a telefonszám, keresztet lehet rá vetni.

Szerintem kölcsönös biztosíték erről az oldalról keresni masszőz hölgyet, szexpartnert, mert az adminék biztos kivágják azt a hölgyet, akire panasz van. De a hölgyek számára is, ha olyan jelentkezik be hozzájuk, aki egy ideje már jelen van itt, pár beszámolóval. Persze van aki most kezd az oldalon, akár vendégként, akár hirdetőként. Hoppá ez volt itt a reklám helye. :)
Az erotikus masszázs megcsalás?
Utoljára speger szólt hozzá:
Kedves Mzperx84! Érdekes a gondolatmenet. De ha egy érintett feleséget kérdeznél meg, akinek párja elmegy erotikus masszázsra, Ő lehet, hogy másként gondolja. Aki elmegy masszázsra, az vagy ilyenekkel nyugtatja magát, vagy a lelkiismerete mégis megengedi.
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Baszki, ha olyan helyen vagyok, akkor lenémítom a telefont.... Vagy vana "ne zavarj" opció már sok telefonon. Egy csörrenés után szétkapcso automatice. Akimennyire nem képes, az megérdemli a sorsát... :D
A zárójeles részt pedig te sem gomdolhatod komolyan ! Viccnek még talán elmegy... Ismétlem : TALÁN ! :D
Masszőz vagy szexpartner? Vélemények innen és onnan
Utoljára Kígyóbűvölő szólt hozzá:
Már egy ideje nézegetem ezt a fórumot, és gondoltam, én is írok ide, ha már az a kérdés, hogy masszőz vagy szexpartner :))

Én anno masszázslányként kezdtem, és onnan nyargaltam át a szexpartner oldalra, mert nem bírtam cérnával azt a sok jó pasit :D csak masszázs és francia és semmit több? :))))
Aztán most több okból kellett váltani, amit a visszajáróim nagyon jól kezelnek, de az újak egy nagy része elég pofátlanul reagál le :(

Viszont összességében nagyon jó tapasztalataim vannak itt :) Sokkal jobbak, mint régen! :)
Igaz, hogy kevesebb a vendég, de kényelmesebb, hogy nem kell szerelmi vallomásokat hallgatnom, és nem kell lavírozgatnom hülyébbnél hülyébb kérdések között :)))
Kicsit sajnálok egy jó pár, nagyon jó hancúrpajtit, de itt is megtalálhatja az ember a számításait :)
Én, személy szerint úgy érzem, ami az elején meglepett, de már hozzászoktam, hogy így, valahogy többet tudok adni magamból, még közvetlenebb lehetek, és az élvezet elnyújtásával kapcsolatos perverzióimat maximálisan kiélhetem :)))
Liával még mindig párban vagyunk, úgyhogy, aki aktust szeretne, vagy egy varázslatos mélytorkos franciát, de a masszázsról sem mondana le, és még a két lányos felállás is kell neki, megoldható :)) Nincs bennem az, amit a vendégek kérdezgettek az átállás előtt, hogy nem-e lesz "visszalépés"?
Tapasztalom, hogy sokan kitartóan ostromolnak a szex témakörrel, de főleg a másik oldalról, merthogy egy masszázslány nem volt annyi pasival, de gusztustalan örömmel tölt el, amikor lelombozhatom őket, hogy mennyi-mennyi pasival voltam :D
Úgyhogy mind a két kategória nagyon jó, azok is visszajárnak hozzám, akikkel anno nagyon jókat szeretkeztem, és azok is, akik csak gyors franciára ugrottak be, most fél órákra jönnek :)))
Amennyire féltem tőle, most annyira meg vagyok könnyebbülve, hogy mertem váltani :))

Szerintem az ideális vendég a két kategória között lavírozgat, mert tudja, hogy hol mit kaphat és tudja becsülni a lányokat és tisztában van vele, hogy melyik miben erősebb, miben adhat mást, mint az "átlag" :)
Mert amennyire különbözhetnek a szexpartnerek (az egyik pornós, a másik barátnős, stb.), annyira különböznek a masszőzök (az egyik keményebb, gyúrós, a másik érzéki vagy csúszkás). Annyi, de annyi-annyi lehetőség van... :) tök jó :)
Zene
Utoljára Vajaskifli szólt hozzá:
Egy kis nyugati hangulatú klasszikus finomság: Vajaskifli linkje
Nemtom Ti hogy vagytok vele, de szerintem k****jó. :P
További fórum témák
PornLover   szexycsajok.hu - SzexyCsajok.hu
Oldal generálás ideje: 0.2631 másodperc!