Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Nem hirdetőnk
Hirdetését kedvelik: 13
Fórum téma ajánló
Kell e egy pasinak nyaktól lefelé borotválkozni?
Utoljára Mr. John szólt hozzá:
Azt hiszem, az igényességet annak fényében meghatározni, hogy borotválja-e valaki a hónalját vagy nem, kissé erős. Attól, hogy valaki szőrös, netán szőrösebb az átlagnál még lehet tiszta, zuhanyozhat sokat és alaposan, járhat megfelelő öltözékben.
Hozzáteszem, ez bizony adottság kérdése is. Jómagam kifejezetten szőrös pasi vagyok. Elárulom nektek, elég morbidan néz ki (tudom, mert kipróbáltam) ha leborotválom magam itt-ott teljesen. Hááát... lehet hogy valakinek kívántosabb, de én inkább a nevetséges jelzőt tudnám elsőre mondani. Ettől függetlenül, mivel "igényes" pasinak tartom magam, megfelelő mértékben ritkítok itt-ott, rendszeresen mosakszom, stb.

De a Férfiak nevében kikérem azt, hogy a szőrtelen hónalj és farok legyen az igényesség mérőeszköze.
Baklövések vendég szerepben
Utoljára domi66 szólt hozzá:
Vagy mégsem, az előbb még úgy láttam :(
A LEGELSŐ ALKALOM SZOLGÁLTATÓKÉNT / VENDÉGKÉNT
Utoljára domi66 szólt hozzá:
Köszönöm ide is a meghívást nekem valamikor májusban volt az első, csak már én sem nagyon emlékszem rá és nem is erről az oldalról való volt a lány mert akkor nem is ismertem még a beszámolók lehetőségeit. Arra emlékszem, hogy rettentően izgultam, főként, hogy nem láttam a lány hirdetésében az arcát és hogy fog-e majd tetszeni és én is tetszem-e majd neki. Azóta is tartom vele a kapcsolatot, bár most szüneteltet, mint privát barát, szerető valamiként szoktunk néha találkozni itt helyben Veszprémben, a kezdő lökést, hogy éppen miért őt választottam, hmmm talán a képei és a bemutatkozója miatt. A kezdő lökést pedig arra vonatkozóan, hogy mi váltotta ki, hogy kipróbáljam ezt a szolgáltatást az váltotta ki, hogy nem szerettem volna lányoknak annyit udvarolni, hogy bejussak a bugyijukba és azt hiszem jól döntöttem, mert mind időben mind anyagilag jobban jártam így, nem hiányzott még egy barátnő vagy szerető akiből előbb utóbb úgyis csak még egy házisárkány lett volna :(
Off topic
Utoljára Pogger szólt hozzá:
Már épp hiányoltalak.... Meg a nagy szádat is :D
Mi lenne ? csend és hullaszag, mivel cseszel elrre tolni a formás kis farod... :D
Látom megvolt a randi, Domival. Most még félénkebb vagyok. Félek, hogy a nyomába sem érhetek.... :( :D
Nem a méret számít?
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Hölgyeim, biztos van olyan is köztetek, aki a nagyot is szereti! Kíváncsi lennék rátok! Miért jó a nagyobb???
További fórum témák
  Magyar porno videók és szex filmek
Oldal generálás ideje: 0.1174 másodperc!