Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Hirdetését kedvelik: 148
Fórum téma ajánló
Zene
Utoljára Jimmy85 szólt hozzá:
"U wanna fuck with me?" :D Jimmy85 linkje
Off topic
Utoljára gyikk22 szólt hozzá:
Aliz ?
Van tundra bugyid ???
Érdemes-e két órára menni? Ha igen, kinél?
Utoljára Angelika10 szólt hozzá:
Kedves Angi!
Jól össze foglaltad a lényeget! Csak egyet érteni tudok veled!
Angelika
Csúnya beszéd sex közben
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Demona kedves, én előnyben vagyok hozzád képest, mert látom a hirdetésedet és a képeidet is, nem igen találtam hibát rajtad.
Szerencsém az, hogy rólam nincsenek képek, így Te nem láthatod az én hibáimat. A meghívást köszönöm, bár fogalmam sincs mikor tudok neki eleget tenni, minden esetre nagyon hízelgő, és jót tett az egómnak! :-)))
Baklövések vendég szerepben
Utoljára NO1_Demona szólt hozzá:
Inkább hasznosan és értelmesen töltöm a napomat, mint hogy idegesítsem magam másokon. Fenntartom a jogot arra, hogy ha rossz kedvű akarok lenni, azt magamnak okozzam és ne a mások hülyeségei miatt :) Talán a nevetés egyfajta védekezés nálam, mert azért valahogy muszáj lereagálja ezeket a dolgokat. Az elején én is gondolkodtam, hogy hosszútávon vajon hogy fogom elviselni ezeket a napi szintű 'érdekes' dolgokat és ez tűnt jelenleg számomra a legjobb megoldásnak. De nálam ehhez mindig az kell, hogy a másik emberben tudatosítsam valahogy, hogy nem jó az amit csinál, tehát ne maradjon bennem tüske. Megpróbálok mindig kedvesen és udvarian reagálni és a legtöbbször megy. Így kiadom magamból a sértést és a megbántást, tehát áthelyeztem a problémámat az illető felé, innentől kezdve meg gyürkőzzön meg a másik vele és én meg hadd tegyem a dolgomat és lehessek továbbra is jó kedvű :)
Nehéz ezt megtanulni és az embernek kontrollálni magát, hiszen a lányok többsége itt naponta kapja a hülyeséget a vendégektől, de meg kell maradni pozitívnak, különben nem lesz élvezet ez a munka. Na és persze mindig örülök annak, ha egy kedves vendég jön hozzám, akivel minden perc nagyszerűen telik. Az ő hozzáállásuk is segít elfeledtetni a negatív tapasztalatokat. Tehát mindig örülni kell a jónak is, ne csak a rosszat vegyük észre :)
További fórum témák
Sexchat amatör előadók élő kamerás erotikus müsora, sexchat akár kétirányú kamerával is!  
Oldal generálás ideje: 0.1155 másodperc!