Angol
Német

Hiba


NINCS ILYEN AKTÍV HIRDETŐNK,

A NEM AKTÍV HIRDETŐKET CSAK AZ ADMINISZTRÁTOROK LÁTHATJÁK

Aktív hirdetőink közül ajánló


Mya

Élményeiket megírták (2)
david2, silver04
Hirdetését kedvelik: 74
Fórum téma ajánló
Kell e egy pasinak nyaktól lefelé borotválkozni?
Utoljára Virág3 szólt hozzá:
Sziasztok! határozottan IGEN!...ha viszont nincs igénye egy mindenre kiterjedő alsó "szervizre" akkor talán nem,...viszont akkor be éri egy sima oboázással,amiben szerintem semmi fantázia nincsen,soha nem okozott nekem örömet,semmi lelkesedést,unalmas,,ezért nem is vagyok a hive.Olyan értéktelen,és igénytelen!,Megeszem a fagyit ,a finom tölcsér meg ott marad...viszont ha az álmait szeretné valóra váltani,és átélni a Franciás csókok Niagara zuhatagát,akkor ahhoz alulról, naturan tegye oda magát!Egy őrülten jó Franciázásnál nincs helye a szőrt kotorászni a szánkból-kiábránditó!-nem tudom mikor szalad le a torkomra ,és persze öklendezés,amit nem lehet szexin müvelni...ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,én az egyik Fantasztikus Vendégemet az engedélyével megnyirtam,hogy érezze a külömbséget!...Hát!...komoly volt!!../azóta nyirom/ és persze imádom Őt /is/
Punci nyalást mennyire bírjátok lányok ?
Utoljára Virág3 szólt hozzá:
Hát igazad van! de annyira jó Pasi volt!!aztán jó nagyot koppantam,azóta nem hagyta el a számat ez a mondat...de kihez legyek őszinte ha nem ahhoz a Valakihez, akivel Testünk,Lelkünk teljesen összeforr!!még ha csak 1-2 órára is!!...
Zene
Utoljára Elvira13 szólt hozzá:
Péntek estére készülve:

Elvira13 linkje
"Luxus" Escort-lányok/ügynökségek
Utoljára Jasmin1 szólt hozzá:
Kedves Csenge!

Sajnálom,ha esetleg félreértettél,én csak és kizárólag a saját 'működésem' szemszögéből írtam le a gondolataimat,nem alkottam véleményt,és fogalmam sincs hogy a vendég fejében illetve utána mi zajlik le.igazándiból azon is sokat gondolkodtam már, hogy mennyivel lenne könnyebb,ha párhuzamosan tudnám élni mellette a privát életemet is! És biztos vagyok benne,hogy vannak sokan akik a kettőt tökéletesen külön tudják választani,én sajnos nem tartozom közéjük! Ha férfi lennék én akkor sem tudnám elképzelni hogy a páromnak ez legyen a munkája! De én nem azt mondom ,hogy ez a nem mormalis,vagy normalis,egyszeruen valoszinuleg a korombol adodoan,ha a parom mint fogalom jut eszembe,az nekem egyenlo a jovo,csalad,otthon,intimszfera es egyéb számomra nagy fajsulyú dolgokkal.
A kettot meg egyszeruen nem tudom egymas melle helyezni,de meg csak a kozelebe sem....
De mint ezt irtam ez az en szelsoseges erzetem,es nem gondolom azt hogy nem tudja megtalalni az egyensúlyt.
A vendegeknek mint a ferfiak tobbsegenek x ido utan kell a valtozatossag ,es ezt sokkal korrektebb dolognak tartom mintha civil eletben kezdene ismerkedni es a vegen mar a parjan kivul szinte mindenki tudna,hogy mas no is van az eletebe! Ez szerintem megalazo egy nonek!
En ferfikent azt sem tudom hogy tudnam kezelni ha osszefutnank valahol a parom vendegevel....
De itt mar en agyaltam tul,a lenyeg az,hogy oszinten irom,hogy szerencsesek vagytok ha ezt mindketten ilyen jol tudjatok kezelni es nem hat ki az eletetekre,biztos vagyok benne,hogy sokan vannak vele igy,jobban belegondolva megkonnyitene az en eletemet is...nem is kicsit! De sajnos 32 evesen mar nem hiszem,hogy ez valtozni fog!
Off topic
Utoljára runawayagain szólt hozzá:
aha, oké srácok
További fórum témák
szextarsak.hu - Szextarsak.hu - Erotikus társkereső  
Oldal generálás ideje: 0.1869 másodperc!