24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Szonja erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szonja-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 21:05:26

Columbus
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Szonja Budapest 2019-03-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos segítséggel, megerősítve egy korábbi időpont javaslatot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítettem egy nagyon hosszú sárga villamossal a Boráros térig, onnan gyalog kellett mennem a kapuig. Könnyű odatalálni. Mellékutzák tele autókkal, parkolás fizetős, de egy kis bolt is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Emeleti lakás, egy házban. A lakás rendezett, tisztán tartott. Többen vannak itt, de a lányok akkurátusan ügyelnek a higiéniára és a diszkrécióra. A fürdőben megtalálható minden, ami kell, nincs hiány semmiben sem. Két szoba van. A nagyobbik 2 db közepes méretű franciaággyal, hosszabbik oldaluk mentén egybetolva (rövidebb él mentén nem férnek el), a sarokban fotellel ami nem a pihenést szolgálja. A másik szüba földön tatamival, ami mellett a falat tükör borítja. Most idejöttünk a változatosság kedvéért, ahol derengő félhomály fogadott, a hangulatos ledfüzér adta a fényt, hogy azért lássunk is, kellemes halk zene biztosította a csend megtörését. A falon nagyméretű óra jelezte könyörtelenül az idő múlását. Sajnos friss elem van benne. Nem szeretem azt az órát.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szonja szépségéről ódákat lehetne írni. Már írtam leírásokat róla, de most sem tudom leírni Őt tökéletesen! A lassan kinyíló ajtón beléptem, majd az ajtó mögött megpillantottam ŐT és ezzel a Varázslat elkezdődött! Innentől kezdve nem voltam beszámítható! Gyönyörű, kedves mosolygós arcocskát láttam felhőtlenül szép széles mosollyal, gyönyörű szemekkel, érzéki rúzsos ajkakkal, kíváncsi nyílt tekintettel, hosszú hajjal. Egy mesefilmbe illő bájos kecses Hercegnő, akinek szép lábai vannak, formás teste Piros kétrészes fehérneműt viselt, ami nem rejthette el előlem Szonja testének kifinomult vonásait. Szonja alakja tökéletes, arányos, sportos és elképesztően csinos. Nekem Hercegnőm és Istennőm is egyben. Aphrodité. Vagy Cassandra.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdőből visszaérve Szonja utánam ért be a szobába, immáron félmeztelenül. Csodaszép kerek tini mellei elvarázsoltak, előre meredő mellbimbói kérlelően hívogattak míg át nem karoltam, majd magamhoz nem húztam a kezeimmel (Őt). A selymes, jó illatú bőre hozzám simult. A hátát és a tarkóját magamhoz szorítva lélegeztem be az illatát. A szánk összeért, majd heves nyelves csókokba forrtunk- Szonjának nagyon kifinomult stílusa van. Érzékien csókol, szenvedélyesen, de nem vadul. Én ugyanígy. A finom nyelvjáték addig erősödött, mígnem mindkettőnknek már levegőre volt szüksége. A tatamira feküdve Hölgyem végignézett rajtam, kicsit simogatva a mellkasom, majd lejjebb a combtöveknél. Észrevett valamit, amit addig még senki, ugyanis kezdődő lágyéksérvem van, annak a domborulatára kérdezett rá felhúzott szemöldökkel. A kedvemben járva kérdezte, hogy mindent úgy, ahogy szeretem? Igen, Mindent úgy, ahogy Szeretem a masszázsát, a csúszkáját. A tükörből mindent láthattam. A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó kicsiny édes mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó mozgása tovább fokozták a vágyaimat. A hátmasszázs közben rendbe tette fájó derekam, ügyelve arra hogy ne okozzon fájdalmat, még akkor sem ha én kérem. Azt a bugyit leszedtem róla ezután, csak zavart volna. Legközelebb azonnal leszedem róla, azzal is időt spórolnánk meg. Most is olajosan csúszkált rajtam, ami egy csodálatosan jó érzés tudva, hogy Ő is élvezi. A fenekemen és a hátamon csúszkáló puncija egészítette ki szuper istenivé az átélt élményt. Előrehajolva tisztán éreztem meredező mellbimbóinak érintését, melleinek sikamlását. Sokszor kaptam puszikat a nyakamra, éreztem forró leheletét a tarkómon. Behunyt szemmel próbáltam élvezni az érintését, de MUSZÁJ volt néznem Őt a tükörből! A Szonja-Massage ismét jó hatással volt rám :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Magam mellé vonva, simogatva és csókolózva telt el némi idő, én folyamatosan nézem a szemeit közben. Teljes átéléssel csókol, mintha nem tudná abbagyni! Ez nekem is jó, én is ilyen vagyok. Még csukva volt a szeme, mikor elindultam kicsiny puszikat adni nyakára, fülecskéire (amiket nem takarnak a fülbevalói), végig a vállain, mindenhol a mellkasán, elérve a csodálatos szép kicsiny ikreket, itt hosszabban időztem, amíg a bimbók ismét keményedni nem látszottak. Folytattam a kényeztetését egyre lejjebb és lejjebb, combjai, lábszára és lábikója következtek, kicsit lábujjacskáit is csókolgatva és szép ívű lábfejét is. Melegítettem a talpacskáit, mert elég hidegek voltak, aztán vissza a combik belső oldalán a célhoz értem: Ekkor már ismét csukott szemmel, kezei a lepedőn nyugodtak. Lassan puszilgatva és nyelvemmel a nagyajkak környékét, vénuszdombját is csókolgatva, körözve lassan a kisajkak felé és érzékeny csiklóját kihagyva izgattam tovább, mígnem már teste remegve kérte, követelte az orgazmust! Ezért lassan kezdve, majd egyre gyorsuló tempóval nyelvemmel kényeztettem, vágyát piciny kis kéjgömbjén teljesítettem! Hevesen rángó-vonagló hasa, fejemet puncira nyomó keze és combjait fejemre zárva elérte a gyönyör hulláma, nemcsak egy, lehet hogy több is! Már nem érve hozzá, csak lassan felülve néztem Őt, amint még gyönyörét éli, lassan-lassan magához térve, és kissé kimerülten. Mosolygott, és lehúzott maga mellé, nagyon hosszú csókolózásba merültünk, én simogattam közben, ő is egyre jobban simizett a lábaim között is, hátamat is finom ujjacskáival, aztán egyre inkább csók+simi+kézijáték ment, amit nem lehetett abbahagyni, annyira jó volt. Már nem akartam, hogy abbahagyja, csak csinálja tovább, egyre szenvedélyesebben csókol és szinte tíz ujjával szántja a hátam! Én egyre hevesebben simizem, markolom combjait, popsikáját, és hát Happy is lett a vége, annyira finom volt, mint a Francia nyelvű. Szívritmus-szabályzóm megadta magát, legalább 130 lehetett a pulzus... Sziszivel törölgetett majd magát is, és megköszöntem neki , Ő mosolyogva az egészségemet emlegette. Hozott egy kis vizet (inni) és 1 száraz törülközőt (menni).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig elegendő mennyiségű virágszálat viszek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szonja látogatásakor mindig tökéletesen ellazulva és kielégítve érzem magam. Nemcsak a masszázsa miatt, hanem a levezetése miatt is. Istennőm és Hercegnőm imádnivalóan szexi, erotikus, kedves és szeretni való! Fiatal, de tapasztalt. Még nagyon-nagyon sokat szeretnék Vele lenni, hiszen Szívem egyetlen királynője!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

tiberius95
Könyvet írhatna
2019-03-12 18:29:49
Hát Columbus már többször megtette Európa-Amerika utat. Most én is eljutottam Amerika rejtett szigetére és találkoztam a csodatündérrel, aki felejthetetlen énekével elbűvölt.

2019-03-10 06:48:04
Alapos és kedvcsináló iŕást osztottál meg velünk melyből átsütött az Istennőd iránti letagadhatatlan vonzalmad is.

A korábban itt megemlített okból kifolyólag sajnos én sem tudtam a héten rajthoz állni....pedig nemrég már a telefonos szűrőn is átcsúsztam....de igyekszem majd mielöbb bepótolni a lemaradásomat.

jessi1
Élő lexikon
2019-03-09 14:55:08
Megértem rajongásodat és még sok szép együtt töltött pillanatot kívánok.

Karak811
Rutinos harcos
2019-03-09 05:42:53
Elragadtatottságod tajtékzó hullámai között keresni kell az információt jelentő bójákat, de azért ott vannak azok is.

2019-03-08 21:41:41
Nagyszerű beszi, érezhető a vonzódásod és a lelkesedésed ez iránt a csodás nő iránt. Szívesen olvastam az írásod. Gratula!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-03-15) : Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradás

(2019-02-17) : Gyengéden a golyóimra fogott, majd elengedte és csak tenyerének külső felével círolgatta ott, később meg a dákómat. Tetszett nekem is, hogy ilyen keménnyé tudott varázsolni. Majd rámarkolt a rudamra,

(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

felejthetetlen: 4db
(2019-02-17) : Oda menetelemkor kicsit meg is volt húzódva a derekam, ezen is segített valamennyit. Természetesen ne egy csontkovácsot várjatok. A masszázs átfordult egy csúszkába, ami az én szempontomból nézve hason történt.

(2018-12-17) : Hasra feküdtem, olajjal bekente magát és a hátamat, lábaimat is majd lassú csúsziba kezdett, néha forró kis puszikat éreztem a hátamon, nyakamon.

(2018-11-15) : Visszatérve, nagyon kedvesen elsősegélyben részesített, így először szívmasszázst kaptam, mert pontosan tudta, milyen hatást ért el. Aztán hasra fektetett és a lábaimtól felfelé haladva egészen a nyakamig jól átgyúrt

nagyon jó: 6db
(2019-02-28) : Ok, legyen -mondtam, de amikor nekiállt VALÓBAN dögönyözni (azt hittem, csak viccel) akkor kissé könnybe lábadt a szemem. Gondoltam, jól eltalálta, hogy hol is kell csinálni - de biztattam, hogy folytassa.

(2019-02-17) : Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig.

(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

: 7db
(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...

(2019-01-27) : Kezdetnek megegyeztünk, hogy ő irányít, ő dönti el a masszázs típusát, erősségét. Hason fekve beolajozott kicsit majd erős kezecskéivel lábszáramnál foglalatoskodott egy ideig, majd rátért a másikra.

(2019-01-12) : Minimális beszélgetés után kezdődött egymás testének simogatása. Majd kölcsönös francia először az ő részére. Ezt aranyosan fogadta, előre jelezte, hogy csendes típus és kevés hangot fog kiadni. Utánna ő következett nagyon finoman vette a szájába a dákót mélytorok nem volt.