Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-03-05 20:57:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 99956 szexpartner

pavilon a 2019-03 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Már régóta (haha, egy hónapja talán, hogy regisztráltam) bent van a kedvenceim között, de csak most sikerült találkoznunk. Figyelmeztet ő is, hogy nem lesz könnyű elérni, igaza van. Csak úgy felhívni nekem soha nem sikerült, VTR-t nem igazán nézi, szerencsére SMS-re válaszol. Múlt héten későn jött a válasz, már volt más programom, és amúgy is kb pár percem lett volna válaszolni, utána jött a lemondó SMS, hogy sajnos lestoppolták a lehetőséget előttem. Így ezen a héten nem haboztam, hétfő reggel azonnal igent mondtam a kedd reggeli ajánlatra. Pedig éppen randira indultam, aminek meg is lett a böjtje, lásd lentebb. Rögtön az SMS váltás után végre beszélni is tudtunk, főleg a hangját akartam hallani és persze rákérdezni a hiányzó infókra (tiszteletdíj, kb cím).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismert társasház a 11. kerületben, BKV a ház előtt, parkolás pár percnyire állítólag, azt nem próbáltam sosem. Pontban a megbeszélt időben csörögtem, rögtön mehettem is. Bejutással nincs gond, a lakásajtó jelzés nélkül kinyílt előttem. Szóval minden simán ment, ahogy a nagykönyvben írva vagyon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen berendezett lakás, nyilván nem jártam körbe, de felteszem a maradék része is olyan, mint amit megismerhettem. A fürdőben tisztaság, világosság, hadseregnek is elegendő mennyiségű és változatosságú tisztálkodószerek, és vééégre nem függönyös (fél)megoldás, hanem rendes keményfalú, ajtós kabin, csúszásgátló gumiszőnyeg, masszírozós zuhany, amire persze a biztonság kedvéért rá volt írva, hogy mit ne piszkálj :) De Misty is előzékenyen megadta az instrukciókat mielőtt bármi kérdés felmerülhetett volna. Felnőtt méretű törölköző, láthatóan gondosan előkészítve. A szoba otthonos, de nem sokra emlékszem, mert odabent már teljesen ráfixálódtam Mistyre, a tükröket tudom még felidézni az ágy mellett végig, mert azokban is Misty csodás teste látszott.
Misty VIP külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képek közül az utolsók azok, amik tökéletesen a valóságot mutatják, az elsőkön én nehezebben ismerek rá. Nem kételkedem azok valódiságában sem, talán a haja miatt tűnnek kicsit másnak. Ha valaki esetleg a fotók alapján arra számítana, hogy egy bombanő fogadja, hát nem fog csalódni. Szaporodnak a tetkók, én nem vagyok oda a műfajért, szerintem nélkülük is nagyon kívánatos lány, és ezen a rajzok sem változtatnak.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 99956 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 99956 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-03-06 09:42:21 erotikus masszázs 999565. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-03-06 09:42:21 erotikus masszázs 999566. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-03-06 09:42:21 erotikus masszázs 99956
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Amikor visszatértem a fürdésből, Misty még nem volt teljesen meztelen, apró csókok közben bontottuk ki a cickókat a szexi csomagolásból. Gyönyörű, feszes mellek. Még nem volt dolgom szilikonos cicikkel, de ezek után minden fenntartásom szertefoszlott. Sokat csókolgattam, cirógattam később is, bár megesett, hogy Misty a cirógatás közben elkapta a kezem, és határozottan a mellére tapasztotta, hogy markoljam meg igazán. Nagyon izgató volt. Ez a hozzáállás egyébként végig jellemző volt, bátran kezdeményezett, gyakorlatilag "belerángatott" a szexbe. Amíg a cicikkel ismerkedtem mellette állva, ő már megragadta a farkamat és tornáztatni kezdte, aztán rövidesen az ágy szélére ült és a szájával folytatta. Kb eddig vagyok biztos a sorrendben, mert ezután annyira magával ragadott az élmény, hogy eléggé összefolynak az események. Már a távozás után közvetlenül sem tudtam kibogozni az emlékeket, pedig igyekeztem nagyon... Mindenesetre hamar az ágyon kötöttünk ki mindketten, ő továbbra is a szájával kényeztetett, én simogattam ahol értem és gyönyörködtem benne. Valamikor 69-be is fordultunk, én szinte azt se tudtam, hol vagyok, Misty viszont annyira odafigyelt, hogy valahonnan rögtön egy párna került a fejem alá. Finom pillangós punci tárulkozott ki az arcom előtt, nyaltam faltam, közben a derekát karoltam vagy a popsiját markolásztam, és éreztem, hogy egyre keményebb a helyzet odalent. Lovaglással indítottunk, Misty több variációt is bevetett a témában, a cici-odatartós nagyon-beleülős és félig-felguggolós jól-megjáratós volt a legemlékezetesebb, ha értitek. Aztán az oldalára feküdt mellettem, egyik lábát felhúzva hívogatott. A kinyújtva hagyott combja fölé helyezkedtem térdelve, és oldalról-hátulról hatoltam be. Az érzés mellett ez látványnak is igazán fejedelmi volt, mindketten bele-belelestünk a tükörbe is. Elsőre mást nem tudtunk kipróbálni, itt lett vége a dalnak, és nem volt könnyű utána térden maradni a gyors tisztogatásig, utána elnyúltam mint egy zsák.
A szünetben még a felajánlott masszázst is kihagytam, próbáltam levegőhöz jutni és magamhoz térni. A barátkozós, közvetlen beszélgetés hamar simogatással egészült ki, lassan újra merevedni kezdtem, de tudtam, hogy nagyot akar a szarka történet lesz. Mistyn semmi nem múlt, nagy örömömre megint a szájával vett kezelésbe, amikor alkalmasnak talált, akkor kézzel-szájjal felszerelte a sapit és már csak arra várt, hogy pózt válasszak. Most hátulról közelítettem meg, kerek popsija és szép, keskeny háta felejthetetlen látványt nyújtott. Nem elégedett meg az általam nyújtott ingerekkel, kezével fokozta az élményt, hol a punciját és a zacsimat dörzsölgette alulról, hol a saját popsiját izgatta az ujjaival felülről hátranyúlva. Ez utóbbi tevékenységet látva azonnal a segítségére siettem, a formás kis nyílásra tapasztottam az ujjamat, masszírozás közben érezhettem a ritmusos, erőteljes összehúzódásokat és persze azon járt az eszem, hogy mennyire bedugnék oda mást is. Ennek ellenére elélvezni már képtelen voltam, zárásként misszibe fordultunk egy kicsit, így ezt az élményt is elraktározhattam magamban. Ekkorra már nagyon elfáradtam, feladni kényszerültem, hiszen vége felé jártunk az órának is. Egy gyors tusolás még belefért, megbeszéltük, hogyan tudunk egyeztetni legközelebbre, majd mosollyal az arcomon és a lelkemben elindultam észak felé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt volt, én pedig nagyon figyelmetlen, az ajándékot nem vittem magammal a szobába, sőt elő se készítettem. Elég kínosnak éreztem, hogy távozáskor jutott eszembe, de szerencsére semmi rosszallást nem kaptam ezért. Extrát nem vettem igénybe, ami egyrészt hiba volt azt a végtelenül izgató popsit közelebbről is megtapasztalva, másrészt nagyon jól tettem, mert ezt olyan alkalomra kell tartogatni, amikor erőm teljében érkezem.
Rózsacsokor
pavilon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összbenyomás szuper. Csak azért adtam négyes pontot is, hogy ne legyen minden ötcsillagos :) Még úgy is, hogy a saját teljesítményem messze elmaradt az elvárásomtól. Csak hát a mohóság ugye. Mistyt biztosan nem úgy fogom legközelebb meglátogatni, hogy előző nap is duplán kicsavarják belőlem az életerőt. Legközelebb még szuperebb lesz :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2019-03-07 21:55:56
Tetszik a beszid, sok részletet tartok benne fontosnak, különösen informatívak számomra a hölgy hozzáállásáról szóló mondataid. Felkeltetted az érdeklődésemet, kösz!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.