Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Törzshirdető

-

Beküldve: 2019-02-17 21:11:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36206177655 99698 erotikus masszázs

Thomasino a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam elsőre felvette.
Kedvesen tájékoztatott a lehetősgekről, majd megbeszéltük, hogy keresni fogom és pontosítunk.Ez személyes üzenetben sikerült is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem GPS segítségével.
Ház elött mindig találni parkolóhelyet, fizetős de nem vészes.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű társasház, még festék szagú. Bejutás után a kaputelefonon megadott itiner alapján lifthez mentem, hogy feljussak a megadott emeletre. Lift megjött, ajtó nyílt és egy OSB lemezekkel borított poros lift várt. Félve, óvatosan beléptem majd a gomb megnyomása után feljutottam a kívánt emeletre. Aztán rájöttem, hogy a még folyamatban lévő építési munkálatok miatt volt olyan állapotban. :-) Amúgy nem találkoztam senkivel. Rendelő megtalálása sem volt egyszerű mert még nincs az ajtókon a számozás. Kapuban kapott információ alapján tájékozódtam és mentem. Ekkor nyílt az ajtó és Fanni kukucskált elő. Szalon makulátlan, ízlésesen berendezett. Fürdő full-os, nagy kád, rengeteg tusfürdővel, és tisztaság mindenütt. toröklöző jó minőségű, friss illatos.
Babaszobába tatami, szék a cuccoknak és egy forgószék. Halk zene, félhomály, tükrök mindenütt.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek megfelelnek a valóságnak. Fanni egy szép arcú, kedves, kommunikatív hölgy hatalmas műszempillákkal. Igen formás kerek a popsija van, olyan markolható, szép hegyes álló közepes méretű keblei pedig csak hab a tortán. Aki a nád száll hölgyeket kedveli az ne hozzá menjen.
Bemutatkozáskor kedvesen fogadott mintha már ismertük volna egymást. Puszi, majd kabát cipő le, és bekísért a szobába.
Köntös volt rajta és egy combfixes fekete harisnya. Mind kiderült, csak ennyi.:-)
1. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 99698 erotikus masszázs
3. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 99698 erotikus masszázs4. Fanni +36206177655 beszámoló 2019-02-17 21:11:46 erotikus masszázs 996985. Fanni +36206177655 beszámoló 2019-02-17 21:11:46 erotikus masszázs 996986. Fanni +36206177655 beszámoló 2019-02-17 21:11:46 erotikus masszázs 99698
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Szobába beérve ruháimat székre levedlettem, közbe beszélgetve kicsit ismerkedtünk egymással.
Törölközőmet megkapva megmutatta a fürdőszobát. Míg én tisztálkodtam, Fanni frissítőért ment nekem. Fürdés után visszamentem a szobába, majd rövidesen megjött és felszolgálta frissítőmet. Néhány kortyot ittam a bárszéken ülve, majd elvette poharam és odalépet hozzám. Kedvesen megkérdezte mivel kezdjünk. Mivel előszór voltam így a masszázst választottam. Mikor kimondtam már meg is bántam, mert közben próbáltam testét kicsomagolni kis köntöséből több kevesebb sikerrel. Sajnos a belső zsinórt fogtam meg és nem akart szétnyílni. Fanni látta rajta, hogy nem boldogulok és segített. Ekkor megláttam a szép testét, az ikreket és csupasz baba punciját. Egyből meg is pusziltam a ciciket. Semmi fehérnemű nem volt rajta,. előttem állt anyaszült meztelenül. Ekkor jöttem rá ,hogy rosszul válaszoltam az előbb feltett kérdésére. De már késő volt, mert már a masszázs választottam elsőre. Így várnom kellett míg birtokba vehettem gyönyörű testét.
Kedvesen a tatamira hasra fektetett, és lábaim mögé térdelt Kérdezte mivel szeretném a masszázs, az olajat választottam. Talpammal kezdte és haladt felfelé, közben végig beszélgettünk. Masszázsa alapos, inkább könnyed relaxáló., ellazító. Később mellém ült, és így haladt hátamon felfelé, majd nyakamhoz érve fölém guggolt és így masszírozott. Elég nehéz volt lehajtva tartani fejem, mert nézni akartam a tükörből a kis szétnyíló szirmait.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Jött a várva kérés felém, hogy forduljak meg, ekkor beolajozta magát és hasamat, s már siklott is rajtam. Előszór a mellkasomon, majd haladt lefelé, besimítva lábam közé.
Kis idő múlva lábát átemelve rajtam megfordult , popsiját felém tolva pucsitott, olajjal jól meglocsolta, majd nagyot rácsapott a hátsójára. Ekkor elrajtoltunk, mint amikor start pisztolyt elsütik. Gyí, te kis csődöröm-, csak nem a csődöre fenekére csapott. :-)
Farkamhoz nyomta fenekét és végigtolta rajta többször is oda- vissza, lyuktól lyukig vagy még azon is túl. Jól megjáratva azt a dombok között.
Na nekem se kellett több, mint a versenylónak mikor rajtnál kinyílik az ajtó. Rámartam popsira, ujjammal végig simítva a gömbök között ahol a farkam is járt imént, majd bekéredzkedtem a punciba. Hát persze! -jött a válasz, és már szájába is vett, én birtokba vettem kis kopasz barackját, óvatosan bedugtam az ujjam, forró volt és nedves. Majd a számmal habzsoltam ahol értem, fenekébe belefúrtam arcom közben pedig nyaltam ahol értem. Vadul tekergette magát közben nagyokat cuppogott farkamon.
Éreztem hamar végem lesz, ha ezt így folytatjuk.. Kértem forduljunk egyet. Hátára fektettem és elkezdtem csókolni szép száját, vállát, majd formás kebleit, és haladtam tovább lefelé. Kis idő után kezelésbe vettem kis csuporkáját. Nagyon tetszett neki, élvezte gondoskodásomat, lábait magasba emelve azt átkulcsolva kínálta magát. Finom ujjazva nyaltam, hol lassabban, hol kicsit gyorsabban. Egyre forróbb lett és nedvesebb lett csuporkája, majd megremegve elélvezett. Finoman lassítva puszilgatva hagytam abba kényeztetését.
Picit szusszantunk, majd én következtem. Hanyatt feküdtem majd őrületes franciába kezdett, néha mélyebbre engedve, a golyszikat sem kihagyva a játékból, szépen körbe nyalogatva azokat. Mikor már érezte, hogy egyre nagyobb a nyomás a farkamban, ki vett a szájából és kezével rásegítve eljutottam a csúcsra, nagyot rándulva egyet óriásit élveztem kezei között.
Hagyott kicsit lenyugodni majd szépen letisztogatott. Beszélgettünk még egy kicsi, közben simogattam, puszilgattam. Órám lejártával kikísért a fürdőbe, és megkértem mossa meg a hátamat. Fürdés után a szobába várt, szerencsémre nem vette fel a köntösét, így tudtam még gyönyörködni benne, kicsit megsimogatni észbontó popóját.
Előszobába búcsút vettem még egyszer szépségemtől, és útravalóul kaptam két puszit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag, egy átlag feletti élményért.
A csokrot az elején az asztalra tettem, végig ott is maradt.
Rózsacsokor
Thomasino nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sikerült megismernem egy igen tüzes, szexi lányt.
Figyelme csak úgy fürkészi a vendég rezzenéseit, könnyű vele megtalálni a közös nevezőt.
Aki a gömbölyded formákat kedveli és szeret beszélgetni, az garantáltan jól fogja magát érezni kezei között. Remélem mihamarabb én is ott lehetek ismét, de most már hosszabb időre fogom meglátogatni, mert a jóból sosem elég.
Köszönöm neki felém irányuló szimpátiát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2019-08-14 07:14:01
Szines informativ a leany hozzààllasat is jòl.jellemzi felkelttette az èrdeklõdest is irànta

2019-02-21 23:16:46
Köszönöm elismerő szavaid!

2019-02-21 21:05:05
Nagyon kíváncsi voltam az élményedre, de mikor megjelent az írásod sajnos a körülményeim nem tették lehetővé az olvasást, most azonban megejtettem. Remek kis beszámolót írtál, minden úgy van, ahogy leírtad, olvasás közben úgy éreztem, mintha velem történtek volna a dolgok :) tökéletesen átjött az írásod és a felejthetetlen élményed feelingje. Szuper élmények egy fantasztikus lánnyal, csak tudok hozzá!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-09) : Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott,

felejthetetlen: 3db
(2022-05-20) : Fanni kérésére hasravágódtam, képemet a masszágy nyílásába dugva, majd kezdődött az előre megbeszélt masszázsrész. Úgy éreztem most szükségem is volt erre, és milyen jól tettem hogy nem ugortam át! Vendéglátóm nem fakezű, a jelek szerint van képzettsége e téren. Talpam élvezhette először törődő kezeit, majd lábak fenék hát és karok volt a sorrend.

(2020-07-14) : Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt.

(2019-02-04) : Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle.

nagyon jó: 9db
(2024-03-05) : Halk zene hangulatfény és Ő megjelent meztelenül törölközőbe csavarva.segítettem megszabadulni tőle, majd ölelkezés és elkezdődött a profi masszázs.Először hason fekve majd fordulás.

(2022-08-18) : Amikor megláttam Fannit, már tudtam hogy nagyon jó helyen járok, ő pedig minden egyes percben gondoskodott arról, hogy még biztosabb legyek.

(2021-01-18) : A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem.

: 15db
(2024-02-09) : Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett.

(2023-02-17) : Masszázságyon végzi a programot, melyet egyértelmű, hogy tanult. Nagyon szakszerű, nagyon kellemes az egész, jól átgyúrt tetőtől-talpig a szó szoros értelmében. Megkérdezte mivel szeretném a masszàzst, olaj-krém, illatmentes, minden verzió adott.

(2022-10-12) : Visszatértemkor kérdezte mivel kezdjük. Masszal kezdést választottam, így a masszpadra hasaltam. Olajos masszázst kértem. Mivel mód volt rá talpmasszal kezdte. Innen ha ladt fölfele. Alaposan átgyúrt, hogy úgy mondjam talptól tetőig. Az épen nem aktuális részeket törcsivel fedte.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-07-20) : Sajnos a randi nem jött össze, a telefon nem volt kapcsolható az adott időpontban. Sétáltam a környéken, többször kerestem sikertelenül 15 perces intervallumban és az oldalon is üzentem h nem elérhető a telefon hátha ott választ kapok, 20 perc elteltével távoztam.

(2022-04-22) : A kapu elől hívtam. Felvette és kért pár perc türelmet. Rendben, addig elszívok egy cigit. Mikor leégett a spangli, ismét hívom. Innentől nem értem el. Mintegy negyed órán keresztül próbálkoztam, de nem értem el, nem vette fel. Már épp menni készültem, pont ültem fel a robira, amikor egy csinos nő jött ki a kapu és bár arctakarás van a képein, szerintem Fanni ment el előttem. Mivel a bukósisak már rajtam volt nem álltam neki kiabálni, viszont elővettem a telefont és hívtam.