Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-02-13 20:40:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Enikő +36209834450 99643 szexpartner

gyakorlatlan a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam találkozónk előtt kb. egy órával. Lehetőségetek is elmondta bár azok már ismertek voltak számomra. Jeleztem felé hogy Én inkább a barátnős találkozókat részesítem előnyben. Egyúttal megkérdeztem, hogy Ő benne lenne-e ilyesmiben? Mert ügye az oldalán írja, a "keményebb" dolgokat részesíti előnyben. Pozitív választ kapván, adott kis útba igazítást, hogy merrefelé van és hogy előnyösebb az odajutás BKV-val. Informáltam Őt nem éppen apró mivoltomról. Ezzel együtt megkérdeztem, hogy még így is rendben van-e a találkozó? Mint a mélyen tisztelt olvasók láthatják rendben voltam:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Stadionoktól indultam a 14. kerületből. Innen piros metró, kék metró, majd a kéket pótló kék busz következett. Enikő útba igazítása szerint jártam el, így a Gyöngyösi utcáig mentem. Innen a kis EÜ séta tempótól függően 10-15 perc lehet a Marina partig a jó időben meg sem kottyant. Google Maps ismeri a környéket. Parkolás nem tudom mennyire lehet viszont fizetős 175HUF/óra ha minden igaz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környéken új épületek és nőnek, mellettük az újabbak is ahogy láttam. Ezen paloták egyikében rejlik Enikő lakása. Tipp-top minden. Nagy vonalakban a lakás egy nappalikonyha, fürdő és háló kombinációból áll. Ruháimat a cuccaimmal együtt a nappaliban raktam le. A fürdőben egy kis szekrény a tusfürdőknek egy pedig a szájvíz és egyéb tisztálkodószereknek a tükör két oldalán. Zuhanyfüggönyös kádas megoldás van, a nagyobb testfelület megtisztításához. A zuhanycső elég kis rövid volt számomra (a többségnek, OK lesz!), de kis görnyedéssel kiviteleztem a kötelezőt. Rendes méretű kilépő van. Frankó törülköző, aminek külön fogasa van a háló kilincs alatt. A hálóban egy elég nagy franciaágy szolgálja a tett helyszínét. Több falon is van óra mielőtt valaki elvesztené az időérzékét. Az ággyal szemben van egy álló tükör ami biztosan csodás dolgokat mutat, ha az ember nem felejt el belenézni. Volt rám való óvszer. Távozáskor kértem és kaptam cipókanalat.
Enikő külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Magas vékony lány, csodás "skinny" alakkal. Bár lehet, hogy egy kicsit már túl vékony itt-ott. Vörös haj, szolid smink. Egy fekete miniruhában és magas sarkúban nyitott ajtót. A cipő végig rajta is maradt. Ezalatt egy szexys fehérnemű, mely melltartó és francia bugyi együttesét jelenti esetünkben. Magas lány lévén hosszú vékony lábai vannak, amik fokhagyma gerezd feszes popsiban végzőnek. ha lentről felfelé pásztázza az ember. Cicijei nagyon szépek, feszesek pont szája valók. Egy két szép tetoválás rejlik itt-ott a testén.
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 99643 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 99643 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-02-13 20:40:23 erotikus masszázs 996435. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-02-13 20:40:23 erotikus masszázs 996436. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-02-13 20:40:23 erotikus masszázs 99643
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Szerencsétlenkedtem a bejutásnál. Már azon volt Enikő, ha nagyon nem sikerül akkor lejön értem. Nagy nehezem abszolváltam a kapukód beütését. Nem nehéz csak bénáztam, ha jó ütöttem be működött:). A lakásba lépvén Enikő az ajtó mögött bújt míg az becsukódott. Köszöntés után a gyors cipó, kabát le és nappaliban foglaltunk helyet. Közben itallal kínált. Egy pohár víz mellett helyet foglaltunk a kanapén. Kicsi "small talk", hogy mit szeretnék Átbeszéltük amit a telefonban is, hogy barátnősebb dolgokat kedvelem. Felajánlott ekkor egy kis masszázst az elejére. De mondta, hogy kihagyható, ha nem szeretném. Abban maradtunk, ahogy alakul és mindkettőnknek kellemes. Irány a fürdő, ahol körbemutogatta, hogy mit hol találok.

Közben kávéval kínált, de mivel nem élek vele így csak magának készített egyet gyorsan. A zuhany után törülközés közben megláttam a fürdőből, ahogy már fehérneműre vetkőzve csinálja kávéját. Majd orra estem popsijának bámulása közben. Befejezvén a szobába invitált, ahol magamra hagyott 1-2 percre amíg a fürdőbe illant. Mikor visszajött állva ölelkeztünk. Átkarolta a nyakam, Én az oldalát csípőjét simogattam. Apróbb puszikat, ismerkedősebb csókokat váltottunk. Leültem és magam elé invitáltam Enikőt akinek sima hasát puszilgattam kicsit. Majd Ő átvéve az irányítást, szépen lassan hanyatt döntött .s és felém kerekedve még fehérneműben váltottunk csókot. Javaslatára kis masszírozással kezdtünk. Ehhez még jobban nekivetkőzött, lekerült a melltartó. Kérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném a "masszírt"? Laikusként ezt ráhagytam. Bekrémezte a hátam majd a ciciket és a mellkasát is. Kicsit kézzel simogatott majd teljes felső testével csúszkált a hátamon. Nagyon izgató volt közben, hogy a fülembe szuszogott közben. Erőteljesebb részeknél, két kézzel a hátam közepén, alulról felfelé haladva, elég hatásosan mozgatta a kezeit.
Fordulás után Enikő már monokiniben mellém dőlve helyezkedett. Jó pár percig így maradtunk, oldalról kicsit felé kerülve. Közben próbáltam minél többet a számmal magamévá tenni Enikő testéből. Ekkor már komolyabb csókok is csattantak. A cicijeit felváltva vettem a számba, alkalomadtán a kulcscsontjánál a nyakába belecsókolva. Sosem gondoltam volna, hogy a testápoló ilyen finom is lehet:). Vagy pont hogy feljebb, egészen picike füléig. Ez nagyon tetszett neki ha jól vettem ki, még fülcimpáját is bekaptam kicsit.

Enikő kicsit ismét átvéve az uralmat felettem. Először beolajozta a farkamat, és kezével kezdte húzogatni szép lassan. Miközben szájával engem csókolt. Ez a történet váltott át franciába később. Nagyon finoman csinálta, minden pornós vad elemet nélkülözve. Nekem az nagyon tetszett, ahogy a kis szájába vett. Nem kivégzésre játszott, ez szerintem fontos. Hanem hogy minél komolyabb élvezett adhasson nekem. Oldalról is végignyalta párszor, majd újra bekapta. Párszor volt hogy csak a makkom kapta be a és nyelvével körzött rajta. Kis forgolódás után Ő kerül hanyatt Én meg kis virgácsok közé. Fentről végigcsókoltam mígnem a francia bugyihoz értem. Ennek levétele Enikővel közös érdem volt. Én megsimítottam a tetejét Ő pedig letolta, szexy gyertyába emelve a cipellős lábait. Szép látvány tárult elém, be is helyezkednem a lábai közé. Nem szoktam vadulni csak szépen finoma köröztem nyelvemmel a puncijának csúcsán. Még az elején kezével kicsit igazított hogy merrefelé is az igazi számára. Ezután már csak azon a ponton köröztem a nyelvemmel. Jó munka meghozhatta a gyümölcsét. Egy idővel később, már kellemes szuszogás és kis alhasi mozgolódás vette kezdetét Enikő oldalán. A gyakorlatsor folyamatos ismétlése végett ez csak fokozódott. Mígnem akár Enikő részére is élvezetet okozhattam. Kis pihegés miközben az ölét combjait csókolom.

Ismét fordulás és rákérdezett, hogy gumi vagy csinálja még egy kicsit a szájjal. A második opció mellett álltam ki teljes merevséggel. Nem is tartott sokáig mivel az ajkak közötti befejezés nála nem opció, így kértem húzzunk óvszert. Hamar felkerült majd kis síkosítás után lovaglóban ismerkedtünk meg először mélyebben. Alig hittem el hogy ilyen vékony testbe még Én is beférek. Kicsit oldalról kezdődött majd teljesen befogatott. Nagy melegség és szűkség fogadott, majd a lassú galopp vágtásabb gyakorlattá vált. Közben folyamatosan vagy a melle vagy a szája volt a számon. Ezt követvén szemből kaptam meg Enikőt. Előtte ismét kis kenés a jobb csúszás érdekében. Hanyatt helyezkedve fogadott be újra. Folytatódott csókolózás ölelés részéről. Mikor teljesen rádőltem átkarolt és húzott magába. Fejünk egymás mellett és fülembe szuszog. Kis technikai szünet míg párnát helyez a csípője alá, hogy kényelmesebben legyünk, legalábbis én biztosan. Ismét behatolás, ez nagyon jó érzés vele. Még kicsit így mozgunk majd váltás kutyusba.
Gumi csere és kis síkosítás. Négykézláb helyezkedik előttem, szépen homorít a hátával. Amint bent vagyok ismét meleg érzés fogad. Történik ami ilyenkor szokott és közben az is ami ilyenkor beütni szokott. Combom begörcsöl, vergődés. Enikő édesen konstatálja, hogy mi történik. Hasra fekszik én kb. vele együtt hogy nyújtsam a lában közben még benne. De muszáj elválnunk, hogy kinyújtsam rendesen. Ez is megvolt, majd ismét be a szűkségbe. Kutyusban folytatódik a történet, mígnem Én elkezdek egyre hangosabban szuszogni és gyorsítani. Enikő felveszi és Ő is még, ha csak a kedvemért de ős is nyögdécselni és hangoskodni kezd, míg gyorsulok benne. Pillanatokon belüli élvezetemig így maradtunk és egy fantasztikusat élveztem Enikő puncijában. Rároskadtam, éppen csak nem feküdtem teljesen rá miközben élveztem benne. Vállát csókolva lihegtem benne. Még kicsit így együtt voltunk, nem ugrott ki alólam, megvárta míg én kibújok.

Mellé borulva az ágyon hanyatt vágtam magam. Levette a gumit, megtörölgetett. Majd Ő is mellém feküdt. Felajánlott mégy egy masszázst a végére ha szeretném. Inkább az kértem, hogy csak feküdjünk egymás mellett. Így feküdünk csukott szemmel. Néha kukucskáltam és kisasszony édesen feküdt mellettem. Kis dumcsi arról hogy ki, illetve hol csikis. Majd a távozás útját kezdtem felvezetni. Öltözés, pohár víz, közben kis beszélgetés. Majd az ajtóban puszi ölelés és a folyosón találom magam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még érkezésem előtt nem sokkal felhívtam, hogy mi a preferencia ezen a téren, előre vagy utólag? Abban maradtunk, hogy legyen előre és akkor végén nem már nem kell ezzel foglalkozni. Így is tettem, mondjuk így is szeretem inkább. A konyhanappali pultjára helyeztem érkezés után. Extrát nem vettem igénybe, egy órát maradtam.
Rózsacsokor
gyakorlatlan nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit távolságtatrónák éreztem az elején. De a végére már-már olyan érzésem volt mintha a "kedvesem" feküdne mellettem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2019-02-14 20:22:17
Ideje lesz nevet változtatnod, mert ez a mostani, már szük neked, kinőtted.Egyből több kategóriát is ugorhatsz, mert ez az írás felhatalmaz rá.Pl.:Penge, vagy Rutinos, stb Bravó!

2019-02-14 11:33:42
Te kis szerény! Miben vagy gyakorlatlan ;) Az írás jó, hangulatos, sok sok infóval Enikőről is. Tetszett.
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 38db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 30db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.