Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2018-12-04 22:23:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Delet!
:-)Az ilyen és ehhez hasonló szuper együttlétekhez,nyílván két ember kell!
Aki ki is tudja hozni belőlem!
A masszázspad...szerepelhet mint opció,de ott óvatosabban majd,mert ahogy gondolom,képesek lennénk eltörni!

Beszámoló +36 98458

Delet a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
darázs derék
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam ès most szerencsèm volt, mert aznap volt szabad időpontja. Álltalában 1-2 nappal előtte kell egyeztetni. Termèszetesen most is vele beszèltem, nincs telefonos ès isteni szexi a hangja. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval èrkeztem a szokásos címre, ès itt is szerencsèm volt a parkolást illetően, mert a ház előtt sikerült leparkolnom. Azon a rèszen este 20:00 ig fizetős, amit nem árt figyelembe venni. A navigáció pontosan a ház elè visz. A házszám jól látható.A kapuból már csak a kapukód kell ès irány az emelet. A lift règebbi tipusú, de felvisz Dorinához.A liftből kilèpve pedig pár lèpès ès már a lakásban is vagyunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás ha jól emlèkszem nem változott az elmúl egy èvben, mert sajnos akkor voltam nála...szóval elhanyagoltam. :) ESzèp nappali, modernebb stílus, de ott a cipőnek nem is kell nagyobb luxus. Kèt puszi kisèretèben bevezetett a kèjbarlangba, melyben most egy masszázspadot is felfedeztem, ami nem rèmlik règebbről.Termèszetesen a fürdőben is minden megtalálható, melyet maximális pontszámra èrtèkelek, ès a törölköző is száraz ès nagy. Az ágy viszonylag nagy, szóval mindenfèle pózokra tökèletesen alkalmas.
Dorina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A kèpek sajnos nem adják vissza Dorina szèpsègèt ès formás testèt. Combfix comboban fogadott melyet egy kis cèrna tanga "takarta" azt a kőkemèny popsit.Kivetnivaló pedig nincs sem a külsejèn, sem pedig a gondolkodásában.
1.  +36 beszámoló Budapest 98458 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 98458 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 984585.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 984586.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 98458
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Èrkezèsem előtt már annyi forgatókönyvet lejátszottam a fejemben, de nem tudtam hogy mi is fog majd törtènni.Mivel már voltam nála, így tudtam, hogy nagyon szexi, bájos ès kiváló szexpartner. Amikor a fürdőbe mentem, ő előttem ment mutatni az utat, ès az a popsi mozgás már azt eredmènyezte, hogy sieseek a zuhanyzással. Miután visszatèrtem lassan kezdük felfedezni egymás testèt, melyet hatalmas csókcsaták kisèrtèk. Tènyleg igazi nyelves, szenvedèlyes csókok.Amikor már nem volt elèg a csókokból, levetettem róla szexi ruháját, így a melleit is kènyeztethettem.Feszes mellek melyek nagyon szeretik a kènyeztetèst, ès igènyli is. Aztán megmutatta a francia tudását, melyet gyengèden, erősen, mèlyen ès változatos technikával csinál. Nem 2 perc francia...hanem ha kell hosszas ideig kènyeztet. Maga az action is változatos, lovagló, fordítottan, rámhajolva, közben a melleket nyalva szeretkeztünk. Valami mesebeli volt. A gumiban vègeztem, de ez így volt tökèletes.Második felvonás előtt kaptam egy igazi erős masszázst, melyet profi szinten csinál. Lehet fèlbe is szakítottam a tènykedèsèben, mert őrülten kívántam az egèsz testèt, punciját.....szóval megfordultam ès hasonlókèppen kezdtük a második felvonást.Viszont most a punci újjazás ès izgatás megtette az eredmènyèt, mert egy nagy adagot spriccelt a számba .Ez valami nagyon jó volt, ahogy èlvezte ès èn mègjobban nyaltam, de már második nem volt. Ez után a szex mèg fergetesebb volt, ès egy hatalmas vágtába kezdett. Ez a másfèl órás őrült együttlèt is Dorina szexèhsègènek köszönhetően a legjobban èrt vèget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszèltek szerint. Elöre tettem le az asztalra.A másfèl órás teljesítmènyèrt kedvező. :) Dorina egy igazi kincs :)
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amit az ember várhat a lehető legjobb èlmènyekkel lettem gazdagabb. Az elègedettsègem ismèt 110% :) Bár amikor eljöttem az masszázspad járt a fejemben, hogy azon milyen lenne szexelni vele. Legközelebb úgy kipróbálnèk azon is pár pozitúrát....nem tudom mit szólna hozzá. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2018-12-05 14:32:42
Hát az én kedves Dorinám most sem okozoztt csalódást,ismét maradandót alkotott!!

nektek!
Mutasd mindet