Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-11-07 15:52:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 97949 szexpartner

adam8 a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Nem számítottam rá de egyből sikerült elérnem. Sőt aznapra sikerült is időpontot egyeztetnünk. Majd SMS-ben még pontosítottunk pár dolgot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kaptam pontos címet, amit nehéz volt eltéveszteni. A helyszínen kaptam a további utasításokat. Így.a bejutás nem volt gond. Én a lépcsőn haladtam, de nem sokkal mellette van a lift is. Egyébként BKV-val közelítettem meg a helyszint. Nem messze van egy villamosmegálló. De láttam parkolót is az épület előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakást annyira nem figyeltem, de nem volt semmi szembeötlő, ami elvonta volna a figyelmem Mistyről. Mindenhol félhomály uralkodik. A szobában méretes franciaágy. A falakon gondosan elhelyezett tükrök díszkivilágítással, a ruháknak pedig szobainas. Ja és zene szólt bent. Nem tudom már milyen mert, elsősorban nem arra figyeltem :)
A fürdőben tisztaság van és olyan választék tisztálkodószerekből, hogy egy drogéria is megirigyelné. Törülközőt még a szobában kaptam és jól funkcionált végig.
Misty VIP külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Az ajtó mögött egy szépség várt. Dús keblekkel és formás idomokkal. Nehezemre esett másra koncentrálni a látványától. Kértem, hogy utcai ruhában fogadjon. Ez végül elmaradt de nem bánkódom miatta.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 97949 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 97949 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:16:21 erotikus masszázs 979495. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:16:21 erotikus masszázs 979496. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:16:21 erotikus masszázs 97949
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Érkezésem után elbújtunk a szobában. Egy kevés beszélgetés után a fürdőbe irányított és megkaptam az instrukciókat. Miután megvoltam ő is elugrott egy percre. Visszatérte után az ágy mellett állva kezdtem el egyre behatóbban felfedezni a gyönyörű testét. Közben Misty kibújt a kis öltözékéből, majd az ágy szélére ült és farkam orális kényeztetésébe kezdett. Tetszett hogy közben a lábát is felrakta az ágyra így azt is elértem. Feljebb húzódva az ágyba én kerekedtem felül és hamar a lábai közé került a fejem. Ténykedésemet szóbeli és egyéb megerősítések kísérték. Miután elélvezett gumit húztunk és hátulról, kutyusban folytattuk együttlétünket. Továbbra is kaptam a jóleső biztatásokat. Itt próbált úgy fordulni, hogy lásson mindent a tükörben én meg próbáltam asszisztálni ehhez. Asszem sikerült belőnünk a tökéletes látószöget :) Missziben is csekkoltuk egymást egy ideig a tükörben. Itt megemlítettem, hogy kipróbálnám a popsiját is, de kiderült, ehhez előre kellett volna szólnom. Ezután oldalt fordult és az egyik kedvenc pózomban lett végem.
Jót beszélgettünk ezután mindenféléről. Majd egy tusolás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popsi majd legközelebbre marad. Egyenlőre be kellett érnem az alap élménnyel, ami azért elég jó volt. A csokor szerintem ennek megfelelő. Még az elején leraktam, de úgy tűnik kicsit elrejtettem, ezért távozáskor esett szó róla.
Rózsacsokor
adam8 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Misty egy szenvedélyes nagyon formás testtel megáldott nő. Szerencsére jól ki is használja az adottságait, aminek úgy látom sokan örülünk is. Bízom benne, hogy ez sokáig így is marad :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-11-08 23:59:15
Az írás kevéske, de van egy hasznosítható része amit érdemes megfogadni, ha popózni akarsz előre szólnod kell, nem szabad a helyszínre hagyni csak úgy, hagyni kell időt Mistynek hogy rákészülhessen.

2018-11-08 19:20:11
Misty olyan valtozatos elmenyeket nyujt, amihez kepest az iras keveske....
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.