Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-09-07 07:40:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Tomcsix!

Csak sikerül ideérnem és válaszolnom is :) persze.
Örülök, hogy megismerhettelek és velem töltötted azt az 1 órácskát is.
Hmmm...... és láss csodát minő kellemes meglepetések érhetik az embert; és nem csak az
1/B-ben:); akár a találkozás szervezésével kapcsolatban , akár az "ajtó-jelenetnél" :)! Kitartás-kitartás mindig meghozza a maga gyümölcsét.
Igen, aláírom, cirka 10 perc igazából sok mindenre elég, de azért a lehetőségek korlátozottak; de sebaj.

Köszönöm az értékelést! Szeretettel várlak máskor is!
Bianka :)

Beszámoló Bianka +36703621483 96835 erotikus masszázs

tomcsix a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Több, mint egy hónapon át kerülgettem Biankát, de a jó szándék ellenére privát problémák, szabadság, távollét, egyéb elfoglaltság miatt valahogy egyik oldalról sem akart összejönni a randevú. Végül jó pár napra előre lefixáltunk egy időpontot, ami aztán sikeres megoldásnak bizonyult, mert végre nem állt semmi a találkozás útjába. Ettől eltekintve az egyeztetés egyébként zökkenőmentesen, de igazi "multichannel" módon zajlott, azaz telefon, sms és üzenet egyaránt szerephez jutott benne.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 13. kerület egyik csendes kis utcája a Béke tér magasságában, ami autóval könnyen megközelíthető. Parkolóhely bőven van a környéken, és bár fizetős, de nem drága. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag nem rég épült, jó karban lévő épület. Bejutás és feljutás a szokásos kapucsengő & kód & lift kombóval, a helyszín megtalálása egyszerű. A lakás kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő. Nem szalon. Tiszta, berendezése kulturált, az apró fürdőszobában zuhanyfülke, ragyogó fehér törülköző és a szokásos választék a szükséges tisztálkodó szerekből. A masszázs helyiség célszerűen van berendezve, középen profi masszőrpad várja a vendéget.
Bianka külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Bianka nagyon szép lány. Nem a tipikus hűha "plasztikcica-barbibaba" értelemben, akinek a dekoltázsára rögtön ráragad a tekintet, hanem olyan lány, aki még harmadik pillantásra is egyre jobban tetszik, mint elsőre vagy másodikra: sudár termet, karcsú derék, keskeny csípő, hosszú combok, természetes cicik és ajkak, hullámosan szép barna haj - pont, ahogy a hirdetése képein látszik. Viszont arckitakarással hirdet, így ebben a tekintetben találkozásunk előtt csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni - és persze nem találtam el. Meg is lepődtem, amikor ajtónyitást követően először megpillantottam: szép arcán sötét keretes, kicsit szigorú, tanárnénis jellegű szemüveget viselt, amitől pár másodpercre azonnal megszeppentem, mint egy kisdiák az 1/B osztályterem ajtajában. Persze, ezt ő is észrevette, és a továbbiakban jó érzékkel terelgetett a helyes irányba.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 96835 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 96835 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2018-09-07 07:40:03 erotikus masszázs 968355. Bianka +36703621483 beszámoló 2018-09-07 07:40:03 erotikus masszázs 968356. Bianka +36703621483 beszámoló 2018-09-07 07:40:03 erotikus masszázs 96835
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotikusmasszázs:
5
Sportmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Az előkészület a szokásos: vetkőzés, pancsolás, törülközés, pipere, masszőrpadon hasra fel. Közben, a hangulat oldása érdekében, Biankáról is lekerült a melltartó, csak egy piros tanga maradt fenn... Mivel fárasztó edzés után érkeztem hozzá, megbeszéltük, hogy előbb egy rendes masszázst kérek, az erotika a végére marad. A krémes masszírozást csak dicsérni tudom. Bianka határozott kézzel és célratörően masszíroz, azonnal lejön, hogy tanulta és érti is a szakmáját. Nem csak úgy tessék-lássék pacsmagol rajtad fantáziátlanul a masszázskrémmel az OKJ tanfolyam végén, hanem lege artis átgyúrja az izmokat vádlitól tomporig és deréktől tarkóig, jó érzékkel tapintja ki az esetleges csomókat és szakértő módon próbálja átdolgozni a fájó izmokat. Nem durvul, de határozott. Jól is esett, rám is fért... Közben kölcsönösen szóval tartottuk egymást, és első találkozóhoz képest kellemesen elbeszélgettünk semmiségekről és az élet apró dolgairól, keresve a kapcsolódási pontokat. Krémes keze végig ügyesen és nyugtatóan siklott rajtam, majd mikor finoman becsusszant a lábaim közé, eljött annak is az ideje, hogy a hátamra forduljak.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Csak 60 percre mentem, így fél szemmel az órára pillantva azonnal kiderült, hogy - sajnos - sokkal gyorsabban repült az idő, mint ahogy szerettem volna. Tulajdonképpen nem bántam, mert kiváló testmasszázst kaptam, de igazi lingam masszázsról így már szó sem lehetett. Biankáról lekerült az utolsó ruhadarab is, és terpeszben combjaimra ülve kézbe vette férfiasságomat, én pedig legeltethettem gyönyörű testén a szememet. Elsőre beértem annyival is, hogy néhányszor végigsimítottam kellemesen sima bőrét, és nem hergeltem magamat intimebb kalandozással, hisz most úgysem jutott volna idő semmi ilyenre, így inkább csak az élvezetekre koncentráltam. Megvált a szemüvegtől is, így végre közelről, szemtől szemben láthattam csinos arcát és érdekes vágású, sötét szemét. Folyamatos szemkontaktust tartva, a farkamat egyedi erotikus technikával, a tempót, az erősséget és a mozdulatok irányát is profin váltogatva masszírozta, én meg csak elolvadtam a tekintetében és egy idő múlva a kezében. A végén egy kicsit tartózkodó, gyöngéd és érzéki puszival csitított le, ami jól illett egy első találkozóhoz, tökéletesen hozta a friss barátnő feelinget és sokkal megtisztelőbb volt egy hamis csóknál. A törölgetés és a zuhanyozás hozott vissza a földre.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még korábban, telefonban megbeszéltük. A találkozó során szóba sem került, bár azelőtt sosem láttuk egymást. Távozás előtt adtam át, mértéke szokásos és méltányos.
Rózsacsokor
tomcsix nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bianka nagyon szép, ügyes és határozott lány, akiben benne van annak az ígérete, hogy idővel nem megunod, hanem egyre jobban értékelni fogod. Szakszerű masszázs, finom kézimunka és további felfedezésre váró lehetőségek. Kíváncsivá tett, így biztos, hogy visszatérek hozzá, de legközelebb nem csak egy órára.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

(2017-10-03) : Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait!

felejthetetlen: 10db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 4db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait