Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-14 20:05:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Fereeeee :)

Köszönöm szépen a beszámolót :) Khmmm ...:) jó kis reggel volt :P És a meglepi ... csodálatos ;)

Legyen szép napod :)

Sok-sok :P

Beszámoló Tia +36307539086 96366 szexpartner

Fere a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy ideje tervezgettük már a viszontlátást, de egyéb elfoglaltságaim miatt nem jött össze a találka, így a közelgő szabadságom idejére a biztosra mentem. Talán két héttel korábban jeleztem felé érkezési szándékom. A részleteket levelezés útján beszéltük meg, majd vtr-en is megerősítettem, hogy amikor az iskolában az első órára csöngetnének, én hozzá kopogtatnék be.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Csendes kis utca ahová a helyi lakosokon kívül csak azok járnak, akik Tia szépsége előtt szeretnének tisztelegni. A parkolásra nem kell apróval készülni, nincs rá szükség és ha szerencsés az ember, akkor még árnyékot is talál a közelben. Térfigyelő kamera leste autóm épségét, teljes nyugalommal hagytam a sor elején. Tömegközlekedés van a közelben, amiről érdemben nem nagyon tudnék nyilatkozni, de aki közkedveltnek nem nevezhető formáját választja céljának eléréséhez, biztos tudja hol lel rá a lehetőségeire.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lift nélküli panel épület, ami egyben utalhat a ház magasságára is, de a felvonó hiánya nem okozhat problémát, csúcstámadás kizárva! Mindig kritikus szemmel nézek körbe ahová belépek, de Tia kéjzuga kifejezetten tetszik! Jól megválasztott színek a falakon, igényesen berendezve az ingatlan, viszont a fürdőben még mindig problémás a lefolyó. Ez lehet az egyetlen hiba.
Tia külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tia nekem egy Angyali Démon és ez mindent elárul! A kedvemben szokott járni és tudja jól, hogy a fekete koktélruha mindig le tud venni a lábamról. A fényképeken őt láthatjuk, de a valóság ad egy kis pluszt. Társaságában mindig barátnős érzés ejt rabul, érzéki a csókja, viszont az ágyban megvadul.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96366 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 96366 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-14 20:05:01 erotikus masszázs 963665. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-14 20:05:01 erotikus masszázs 963666. Tia +36307539086 beszámoló 2018-08-14 20:05:01 erotikus masszázs 96366
Action
Csók:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
5
Megérkezésem pillanatában csókkal üdvözölt, majd bekísért a szobába, ahol szemügyre vettem szépségét. Megpörgettem, hogy mindent jól lássak és felfaljam a tekintettemmel. Gyors tusolás után visszatértem, majd az ágy mellett állva, a testét simogatva érzéki csókokkal halmoztuk el egymást.

Az ágyra invitáltam vendéglátómat. Kezeinket összekulcsoltuk úgy húztam magammal, de ellenkezés nem volt, inkább letámadt és miután a gerincemre kerültem esélyem sem volt a menekülésre, persze nem is akartam. Mellém helyezkedett, hogy gyönyörködjem a látványában és kezemmel elérjem minden kívánatos porcikáját.

A mutató és középső ujjaival közrefogta keményen álló hímvesszőmet, majd ajkai közé kerültem. A szájában lenni csodás látvány és élmény, ahogy finoman játszadozik vele. Sokáig élveztem volna az édes nyelvleckéjét, de már éreztem volna mást is, így a kezébe gumit adva vártam, hogy aktív részese legyek ottlétemnek.

A védőfelszerelés felkerülése után helyet foglalt rajtam, majd finoman mozgott rajta. Közben közelebb hajolt, hogy csókolni tudjam. A ruci még rajta volt, nem volt idő kihámozni belőle, így ki kellett szabadítanom melleit, hogy a számat ne csak beszédre használjam. Nyaltam, csókoltam melleit miközben ki-be járt benne férfiasságom és mámorító zeneszó volt fülemnek, ahogy nyögdécselt közben. Felhúzott, éheztem is rá és a fülébe súgtam, -Ha így folytatja, akkor bizony végem lesz nemsokára! - A mondat elhangzása felhívás volt egy keringőre. A lovaglása vágtázás lett, majd benne sikerült elmennem.

Mindketten rendeztük sorainkat, majd ismét az ágyban találtuk magunkat. Arra kértem feküdjön a hátára, majd egy hosszú és finom csók után a testére lehelt puszikkal, a melleinél elidőzve végül megérkeztem lábai szorításába. Utat engedett vágyainak, a lábait szétnyitotta én pedig nyelvemmel megízleltem.

Ritkán találkozunk, nem tudom hogyan szereti, de próbáltam megtalálni a helyes utat, mert szerettem volna, hogy jó legyen neki is. Kezeimmel simogattam ahol értem, miközben gyengéden játszadozott nyelvem az egyik legérzékenyebb pontnál. Hosszú és kitartó nyelvjáték után a levegőt szaporábban vette, majd teste hidat formált az ágy matracán, végül kicsit beleremegve célt érhettem nála.

Orgazmusa a vágyaimat fokozta, így gumiért nyúltam, majd felhelyezése után finoman behatoltam. Lassan járt benne kéjrudam, közben a száját és a melleit csókoltam felváltva. Amikor éreztem és láttam rajta, hogy vadabb iramra válthatunk, akkor rákapcsoltam. A derekamnál kapaszkodott belém, néha megkarcolt körmeivel.

Az időnk vége felé jártunk, a szemembe nézett és úgy mondta, hogy neki nem fog menni a második, így ismét a hátamra feküdtem és vártam ajkai érintését. Ujjai körül ölelték a vágy kapujának kulcsát, majd ráhajolt és a szájába vette. Finoman mozgott a keze, miközben ajkai fogságában a nyelvét pörgette rajta. Kicsit irányítanom kellett, mert nehezen értem a francia nyelvet amikor hadarnak, viszont amikor ráérzett a beszélgetés sebességére amit már simán megértek, akkor nem volt sok már hátra és az ellenállás megadta magát, ajkai közé engedtem.

Érzéki csókokat kaptam és pár kedves szót, majd a zuhany alá álltam. Öltözés közben egy kis verbális petting, majd a szomorú búcsú, de nem az utolsó!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A jól megszokott fővárosi virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe és egy kis meglepetéssel, amit a szobában az ágy mellett található komódra helyeztem. Szóba sem került közöttünk a virágok színe és illata, csak letettem a helyére.
Rózsacsokor
Fere nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szuper hétindítóban volt részem, ami feltöltött egész hétre! Tiánál nem ér csalódás, szereti és igényli az erotikus romantikát. Csak magát adja, nincs női fortély, vagy talán pont ez az a fegyver, amivel magához ragad.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-08-18 11:17:37
Nagyszerű beszámoló. Bár csak ilyen lenne mindegyik.

2018-08-15 16:56:48
Tőled egy kék rendkívüli élmény lehetett.Várom a lilát valakiről mert Istennő vadászatot akarok majd tartani.:)

2018-08-15 15:16:36
Amilyennek egy jó beszámolónak lennie kell. Kicsit hosszú volt, de nem unalmas. Szolídd, mértéktartó, érezni a tiszteletet a vendéglátó iránt. !

2018-08-15 06:52:21
SamFisher!

Mindig tagolom az irast, tortenesek szerint probalom, mert atlathatobbnak gondolom.

2018-08-15 06:45:35
Jó volt olvasni az első sortól az utolsóig. Tetszett hogy tagoltad az action részt, így könnyebben olvasható.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.