Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-12-07 18:50:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 84711 szexpartner

Hancock15 a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR-en keresztül, nagyon simán ment. Egy nappal előre egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, és ahogy Alice is jelzi a bemutatkozásában, a Róbert Károly körút teljesen elveszett...Nem tudtam más fele menni, így muszáj volt bevállalnom, de aki teheti kerüljön. Egyébként BKV-val véleményem szerint egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
10 emeletes panel, de rendben van. Lakás a nyugodtság és meghittség szentélye, fantasztikus illat mindenhol, pislákoló gyertyafények, maga ZEN-temploma. Fürdő a célnak tökéletesen megfelel, kádas, többféle tusfürdővel. Szobában egy kis polcos szekrény, egy szék és maga az ágy kap helyet, de nem is kell ennél több azt gondolom
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Oly sokan megírták már előttem (egyszer már én is), így nem részletezem túlzottan: amit a képeken látsz, kiegészítve az iszonyat dög nézésével és hihetetlen szexuális kisugárzásával. Szexre termett ez a Hölgy :)
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 84711 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 84711 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-12-07 18:50:22 erotikus masszázs 847115. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-12-07 18:50:22 erotikus masszázs 847116. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-12-07 18:50:22 erotikus masszázs 84711
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Belépve puszi-puszi, sokat nem tököltem, szaladtam zuhanyozni. Nagyon vágytam már a szájára, a testére. Visszaérve már a piros melltartó-tanga kombinációban fogadott, és rögtön ölelkezve csókolgatni kezdtük egymást. Simogatások után a tárgyra tért, leült elém az ágyra és elkezdett sz*pni. Csak így tudom mondani, mert ez történt, ezért is mentem többek között.
Volt ott minden...mélyen, kevésbé mélyen, öklendezésig lenn tartva, sok-sok nyálat előcsalogatva, többféle pozitúrában. A fejét néha húztam magamra, de nem is nagyon kellett, mert megfogott hátulról és saját magát húzta. Egy idő után én is szerettem volna örömet szerezni neki, így ledöntöttem az ágyra, és ujjazások közepette nyaltam-faltam az akkorra már jó nedves punciját. Nagyon élvezte, legalábbis nem tűnik annak a megjátszós fajtának, ez be is indított még jobban. 69-be fordultunk, szokásos elnyelésem következett többször, majd gumihúzás és pacika. Baromi jó ebben is a Hölgy de nem akartam így végezni, még több pózt szerettem volna végigjátszani Alice-szel. Ez így is történt, volt misszi, oldalról, hátulról, majd végül gumi le és szájjal végzett ki.
Hagyott lenyugodni, kiszívott teljesen... Ledőltünk pihenni, beszélgettük, simogattuk egymást. Újra megállapítottam, hogy nagyon értelmes lány, és jó vele eszmét cserélni is.
Második kört is indítottunk, itt már csak orális örömöket szerettem volna átélni, így ugyanaz volt a forgatókönyv, mint az első felvonás kezdetén. Rengeteg nyállal, öklendezéssel, saját magát kényszereztetve szopott, baromi hevesen. Közben megintcsak nyalni szerettem volna, így 69 következett, amit elég sok ideig nyújtottunk, de csak nem akartam elmenni másodjára. Mindent bevetett, ahogy én is, aztán mikor már azt gondoltam nem fog összejönni, mégiscsak sikerült felérnem a csúcsra. Emiatt újfent köszönöm kitartásod kedves Alice :)
Kicsit pihegtem, majd fürdő, búcsú, és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már voltam nála, ettől függetlenül elején akartam adni, de annyira megbabonázott, hogy csak a végén lett letéve a szekrényre. Régi pesti átlag.
Rózsacsokor
Hancock15 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindent megtesz a partneréért, odaadó, szexi, és nem utolsó sorban tudja, mit akar egy férfi. Ahogy írtam korábban, szerintem az égiek a szexre teremtették :) Aki még nem járt nála, fogalma sincs, mit hagy ki. Feltöltődve jöttem el, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-12-08 00:31:59
Remek stílus, egyszerre laza, feszes, tartalmas és tárgyilagos, köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.