Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Renáta

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-12-03 18:48:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Pisces!

Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat. Ha én írtam volna beszámolót, valószínűleg hasonló módon fogalmaztam volna meg, hiszen pont ugyanilyen kellemesen lubickoltam az élményben. :)
Nagyon jól éreztem magam és tudom, hogy még maradt felfedeznivaló! Mèg ha nem is feltétlen emiatt, de úgy érzem, hogy látjuk egymást hamarosan! :)

Ölel,
Domi

Beszámoló Renáta +36305492564 84626 erotikus masszázs

Pisces a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Renáta hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Amikor megláttam a képeit, már tudtam, hogy el fogok hozzá menni. A szeplők a gyengéim. Gondoltam felhívom, és ha szimpatikus lesz a hangja, valamint engem is fogad, akkor semmi akadálya a randinak. Viszonylag könnyen elértem telefonon. Sajnos megint előbújt belőlem a kommunikációs kényszer és túl bő lére eresztettem a mondanivalómat. Majdnem fél órát beszéltünk, akarom mondani beszéltem, mert nekem volt szómenésem. Szerencsére nem ástam el magam és sikerült időpontot egyeztetnünk.
Még kompromisszumra is hajlandó volt, mert egy órával korábbra beszéltük meg, mint az általános rendelési idejének a kezdete. Másfél órában állapodtunk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Marinapart. Erről sok újat nem lehet elmondani, de az odatalálással azért voltak gondok. Természetesen a címet pontosan adja meg, de más a probléma gyökere. Az előző beszámolókból kiindulva én már jóval hamarabb odamentem. A lényeg az, hogy a házszámot rossz helyen mutatja a navigáció. A google fel sem ismeri, az Igo pedig az utca másik végét jelöli meg. Pedig egyébként könnyen megközelíthető. Egy kis telefonos segítséggel végül pontosan és időre odaértem. Közvetlenül a kapu előtt találtam parkolóhelyet. Egyébként ezen a részen bőven van parkoló.
A kapukód és ajtószám megadása után már surrantam is be a nyitott ajtón.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakások az itt megszokott minőséget tükrözik. Bár tudom, hogy a gyenge kivitelezés miatt számos műszaki probléma akad, de egy rövid látogatás alatt ezek nem érzékelhetőek. Na de most nem a hazai építőipart akarom elemezni, hanem inkább Domira koncentrálok. A lakásban többen rendelnek, de olyan érzésem volt, mintha csak ketten lennénk (jó a logisztika).
A szoba, ahol Domi fogadja a vendégeit, pont megfelelő méretű. Elég pici ahhoz, hogy intim legyen, de nem szűkös. Kellemes félhomály volt, amely remekül elrejtette a nem éppen büszkeségre okot adó testemet.
A sarokban matrac, mellette a falon tükör. A ruháknak bőven van hely.
A fürdőszoba felszereltsége tökéletes arra, hogy minden tisztálkodási és higiéniás műveletet elvégezzen benne az ember.
Renáta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött, nem ért meglepetés. Egy kedves mosolygós lány fogadott. Már most annyira lenyűgözött, hogy egyből puszit nyomtam az orcájára, pedig ő csak a kezét nyújtotta. Ezúton is bocsánat, nem akartam tolakodó lenni.
Egy fekete egyrészes "nemtudommicsodá"-ban fogadott.
Ugyanaz a lány állt velem szemben, akit a képeken megcsodáltam, de élőben még hozzá lehet adni azt a kisugárzást, ami már a belépéskor lenyűgözött.
Részletesen nem írom le, hiszen nem húspiaci beszámolót készítek. A képeken minden jól látható, nincs photoshop, nincs zsákbamacska. GYÖNYÖRŰ!!
1. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 84626 erotikus masszázs
3. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 84626 erotikus masszázs4. Renáta +36305492564 beszámoló 2016-12-03 18:48:24 erotikus masszázs 846265. Renáta +36305492564 beszámoló 2016-12-03 18:48:24 erotikus masszázs 846266. Renáta +36305492564 beszámoló 2016-12-03 18:48:24 erotikus masszázs 84626
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Levettem a cipőmet és bementünk egy kis szobába, ahol egy szobainas segítségét igénybe véve lepakolhattam a ruháimat.
Fürdés után hasra feküdtem a matracon és kezdetét vette a masszázs.
Lehet választani krémet vagy olajat és azon belül is illatosat, vagy illat nélkülit.
Innen pedig azt hiszem megint rendhagyó lesz a beszámolóm (de ez nálam már megszokott). Az intenzív beszélgetés miatt, ugyanis nem igazán tudom felidézni a masszázs részleteit. Az biztos, hogy kellemes volt, és ebben ki is merül a tájékoztatásom a technikáról, mert részletekre már nem emlékszem. Azt tudom, hogy egyszer csak megfordultam és Domi a fejem mögé ült. Rám hajolva masszírozott és simogatott. Az arcom sem maradt ki a jóból. A simító mozdulatok egyre lejjebb értek, és kezecskéi néha már átsiklottak, az egyelőre még relax állapotban lévő, de más örömökre is vágyakozó testrészemen.
Domi mellém telepedett és most már behatóbban foglalkozott azzal, hogy látható eredménye legyen a ténykedésének. Nem kellett sokáig várnia, hamar elértem a kellő üzemi állapotot. Na, itt azért már abbamaradt a csevegés és csendesebbek lettek szavak. De egyre erősödtek a sóhajok.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
És innentől kezdve a bájos csicsergő kislányból egy kívánatos nő lett. Pont a megfelelő erősséggel és mozdulatokkal végezte a kényeztetést. Sajnos arra, hogy milyen kézmozdulatokkal okozott örömet, már egyáltalán nem emlékszem, de nincs jelentősége, mert elragadott a szenvedély és a tudatom elhomályosult. Nehéz felidézni a részleteket. Rám borult, apró csókokat adtam és kaptam. Én főleg az arcát csókolgattam, mert így átszellemülten gyönyörű volt. Többször adtam a puha ajkaira finom csókocskákat. Nem is akartam, de valahogy ide most nem is illet volna a mély nyelves csók. De az ajkaink találkozása, csodálatos volt.......
És egyszer csak éreztem, hogy muszáj engednem a finom kacsók akaratának (na meg a fránya idő szorításának). Megemeltem a csípőmet és jött, aminek jönnie kellett. Óriásit élveztem. Közben Domi szorosan hozzám bújt, én kapaszkodtam belé, mintha az életemért küzdenék. Miután elszállt belőlem az energia (meg más is), kicsit mellém feküdt, majd finoman letörölgetett.
Sürgetésnek még csak lehelletét sem éreztem, pedig biztos vagyok abban, hogy túlléptük az idő korlátot. Végül én mondtam ki a fájó mondatot, hogy megyek fürdeni.
Visszagondolva, talán egy hiányérzetem lehet, hogy a fehérnemű végig rajta maradt, így nem csodálhattam meg szépségét a teljes valójában és nem érinthettem kezeimmel a rejtett domborulatokat és hajlatokat. Ám ha belegondolok mégis jobb volt így. Egyrészt ott és akkor nekem eszembe sem jutott, másrészt a következő alkalomra is lesz felfedezni való. Megmarad a kíváncsiság és a várakozás izgalma!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amikor megérkezésemkor bementünk a szobába, átadtam az apró ajándékomat. Fel sem merült bennem, hogy most a rózsákat is a vázába helyezzem, de úgy vettem észre, hogy a bizalom meg volt az irányomban. Jobban szeretem a végén rendezni. Most is így történt. Miután felöltöztem, az asztalra tettem a már telefonban is elmondott támogatást Ennek mértéke rendkívül kedvező, nagyon, de nagyon megéri.
Rózsacsokor
Pisces nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Úgy jöttem el Domitól, hogy írok beszámolót. Amikor azonban leülepedett bennem az élmény, megijedtem, mert részletekre alig emlékeztem, csak a hangulatot tudtam magamban felidézni. Ez viszont annyira jó volt és annyira megvolt a katarzis, hogy mindenképpen megérdemel egy jó beszámolót.
Domiról csak jót tudok írni. Bájos, cserfes lány. Veszi a lapot, még az én humoromra is. Elragadó a személyisége, jó érezni az auráját és természetesen azt, amikor hozzám simul. Nagyon élveztem a tartalmas beszélgetést, amit a masszázs alatt folytattunk.
A szeánsz erotikus része számomra kellően forró, ugyanakkor volt benne valami visszafogott, diszkrét báj is, ami adott egy másfajta izgalmat. Már alig várom, hogy ezt a "másfajta" izgalmat a következő alkalommal is átéljem és fokozzam. Domival akár egy egész napot is el tudnék tölteni, de tudom, hogy az álmodozás jó dolog......és nem az élet megrontója!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Renáta erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRenáta legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-06-02) : Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét. Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet. Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra.

(2022-05-17) : Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta

(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

felejthetetlen: 11db
(2022-09-20) : Első osztályú franciát kaptam, kellő nyállal, finoman, de mégis jól érezhetően. Közben nyálas kézzel zacsi simogatás is volt, hát nem sok kellett hogy elmenjek! Ezt valahogy érezte Reni is és hagyott kb 30 másodpercet, amíg hozta a védőfelszerelést.

(2022-04-01) : Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu!

(2022-03-15) : Itt szeretném leírni, hogy az együttlét végig nagyon bensőséges hangulatú volt, és végig azt éreztem, hogy mindkettőnkkel olyan dolgok történnek, amit mindketten élvezünk is. Kölcsönösen kényesztettük egymást, és szeretkeztünk (Erre tényleg nem nagyon van más szó) többször, és különböző pozíciókban. Többször.

nagyon jó: 5db
(2022-05-22) : Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.

(2022-04-14) : . A legfinomabb nyalókának érezhettem magam, amit az érzés mellett a látvány is fokozott. Minden pillanatában gyönyörködtem, miközben éreztem nyelve és ajkai finom játékát. A kezével finoman rásegített az élmény fokozásában,

(2019-11-06) : Laikusként relaxáló masszázsnak nevezném, de számomra első pillanattól az izgató lett a kulcsszó. Találkozónk szempontjából meghatározó, a beszámoló szempontjából kevésbé lényeges, hogy milyen nagyszerű beszélgetést folytattunk közben.

: 29db
(2022-09-03) : Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig.

(2022-06-05) : Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.

(2021-04-02) : A masszázs ?????? Tökéletes, minden porcikámat át masszírozta a talpamtól a nyakamig , a kezeimet , pontról pontra . Nagyon jól esett , erős szakszerű masszázst kaptam , közben jókat dumáltunk, nagyon bírtam Reni stílusát, nagyon jó fej csaj , okos , pontosan tudja, hogy mit akar. Jött volna ekkor aminek jönnie kell illetve kellett volna, a fordulj meg vezényszó , de nem jött :))))) Reni más ... :)