ALÍZ erotikus masszázs

erotikus masszázs

ALÍZ-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-14 16:01:24

nemmers1
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló ALÍZ Budapest 2019-03-14

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Könnyen elértem egyeztünk időpontot.Minden aktuális lehetőségről tájékoztatott.Telefonon kerestem, szerencsém volt délelőtt talált nekem megfelelő időpontot.A rózsaszálak mennyiségéről is részletesen tájékoztatott.Teljesen korrekt tájékoztatás után tudtam megközeliteni a helyszint.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás megoldott ház mögött bőséges hely bár fizetős.A házat könnyű megtalálni.A kapott kód után lift repit a magasba.Nem kellett várnom a megadott időpontban beengedtek.Lépcsőházban nem találkoztam senkivel bár ez az ebédidőbeli időpontnak is köszönhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás rendben volt, fürdő szintén.Tusfürdő többfajta, törölköző száraz.Fürdő nagysága átlag panel.A tetthely tatami.Nagyon kellemesen berendezett szoba fogadott.Kicsit keleties hangulata volt, illatgyertyákkal megspékelve.Nekem tetszett az egész milliő.De nem is a berendezés számitott hanem maga a tantra istennő.
ALÍZ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő sportos fiatal lány állt az ajtóban.
Testhez álló ruha még jobban kiemelte tőkéletes alakját.Haját összefogva várt és kedvesen üdvözölt.A képeknél szerintem sokkal szebb.Korából amit megadott az adatlapon jóvval fiatalabbnak látszik ez gondolom a rendszeres sportnak is köszönhet amit keze szoritása és izmos vádlija is jól mutat.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A masszázs tatamin történt.Tantra masszázst kértem mivel ilyen masszázson még nem voltam.Nagyon profi módon lett kivitelezve nekem tetszett minden momentum.Néha csúszka elem is bekerült ami külön tetszett.Teljesen átadtam magam az instrukcióknak.Hason kezdte lábaktól törékeny termetéhez képest meglepő ereje van.Fordulás után elölről is részletesen masszirozz ami külőn piros pont.Külőn figyelmet fordit a végtagokra az arcra.Olajat használ amit a végén külőn kérés nélkül segit lemosni ami nagyon tetszett.Végig figyeli minden válaszreakciódat amit nagyon profin irányit és ha kell kotrollál.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
1
A kényeztetés sajnos korlátozott de tájékoztatóban elmondotakat teljesitik.Ettől függetlenül teljesen meg voltam elégedve.Olajos tantra és lignam elemekkel tarkitott masszázs volt amit gyakorlott technikával kivitelez.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elszámolás a megbeszéltek szerint.Extrák sajnos nincsenek.Itt jegyzem meg, hogy a régebbi beszámolókat törölni kellene mert azokat olvasva többet szeretne az emberfia.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam és ha visszatérő vendégként lehetne extrákat beiktatni törzsvendég is szivesen lennék.A tájékoztatott rózsaszálak mértéke nem változott a helyszinen sem.Barátságos lányt ismertem meg személyében aki kedves és jól el lehet beszélgetni is vele.Bátran ajánlom mindenkinek aki egy élménydús tantra masszázs szeanszon szeretne részt venni.Tessék rá vigyázni mert ritka kincs.
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2019-03-13 15:19:54

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALÍZ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2019-03-17 00:57:17
Biztatásként átlagost adok, de ez NAGYON kevés volt!!!

2019-03-15 16:30:25
Sorry, ez az írás olyan, mintha egy Michelin ellenőr lennél, s pipálnád kifele az előre írt adatlapot.

2019-03-15 07:09:15
Kedvemre való a stílusod, de borzalmasan hiányzik belőle nekem, a személyes érzékelésed. Így megmaradt adatlapi szinten és kicsit száraz lett.

FunkciókALÍZ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2017-07-10) : Aliz lépésről lépésre bemutatta rajtam a technikákat és közben magyarázott hogy mire figyeljek. Lábtól kezdett felfelé haladt egészen a fenekemig ahol nyolcas szerű mozdulatokat írt le a csípőm körül.

(2016-11-02) : Előkerült a felmelegített olaj amit nem félt bőven használni és kisvártatva elindult egy olyan csúszka amiről eddig csak álmodozni tudtam. Hát azt kell mondjam ez még az álmoknál is jobb volt :)

(2016-07-10) : Olajat használ, mint később kiderül szereti bőven locsolni. Erős, mindent átdolgozó masszázst kaptam, talált pár csomót, amit kidolgozott, ott csillagokat láttam, de kellett mert be vagyok feszülve az ülőmunkától,

felejthetetlen: 7db
(2017-09-24) : Bő olajos tantrikus masszázs következett amit a lábaimtól indított és lassan haladt felfelé! Imádok ilyenkor is a kezei között lenni, mert nagyon magas színvonalú és alapos kezelést kapok általa…

(2017-06-26) : Alíz profi masszőz, határozott és szakszerű mozdulatokkal. Pontosan tudja mit miért csinál. Ha kell símogat ha kell erőt visz a mozdulatba.

(2017-03-20) : A svéd és egyéb masszázs fajtákhoz képest, itt az érzékek felkorbácsolása a cél, finom és sejtelmes ujj és kézmunkával, alkarral és egész testtel, különösebb erőkifejtés nélkül, nem beavatkozva az izomrostok elhelyezkedésébe.

nagyon jó: 11db
(2018-06-05) : A hátmasszázs, és kéz láb átdolgozása fantasztikus. Teljesen lelazít és helyrerakja minden porcikádat. Ennyire alapos erőteljes masszázst nőtől még nem kaptam.

(2017-06-22) : Lábaimnál kezdte és így haladt fölfelé nyakamig. Egyszerre volt jó és izgató. nagyon élveztem. miután végig ért rajtam hátamra fektetett és kezdődött elölről a tanítás, mi egy csuszkával ért véget.

(2017-05-28) : újra elkezdődtek alulról felfelé haladva ezek a kellemes simogatások, cirógatások….azt érzékeltem, hogy ezek az előzőekhez hasonló érintések bizony már sokkal nagyobb hatással voltak rám

: 21db
(2019-01-07) : Ezután következett a lazító rész, amivel a kényeztetést finoman átvezetted. Jó volt érezni a hátamon a testedet. Másodszor akkor lepődtem meg, amikor a hátamon és a nyakamon éreztem az első puszikat.

(2018-07-01) : …Megkért, hogy feküdjek hasra kis terpeszben. A bal lábamra ült, combomat a combjai közé vette én pedig jobb lábammal ráöleltem, hozzásimultam az ő lábához. Majd elmerültem a masszázsban.

(2018-06-25) : A masszázs után pedig jött a "Tizennyolc" karikás rész. Hát nagy élmény volt, az egyszer már biztos. Hanyatt fordultam. És egy kis sikamlós csuszkával kezdett. Elnézést kérek, de az ebben a fejezetben leírandó dolgokat én inkább csak mint egy videót, őrzöm a fejemben.