29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-19
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Jenna szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jenna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-11 11:08:41

Mergewesh
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Jenna Budapest 2019-03-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hölgy már rég a kedvencek között volt, így, mikor szabad időm akadt, onnan szemezgetve láttam, hogy hívhatom. Egyből felvette, kedvesen tájékoztatott a részletekről. Mázlim, volt, épp rá is ért, így 20 perc múlva mehettem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A tömegközlekedés jó, pár perc sétával elérhető busz, villamos. A parkoló fizetős, de találtam a ház előtt. A címet a navigáció ismeri, könnyen oda lehet találni. Pontos címet kaptam, a ház elől hívtam, ott kaptam meg a bejutáshoz szükséges pontosabb információkat.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társasházi lakás felsőbb emeleti lakása. Tiszta, rendezett, senkivel nem találkoztam, nem hallottam mást, szóval diszkrét. Tiszta, rendezett, pedáns lakás, látszik, hogy folyamatosan törődnek vele. A fürdőben tiszta kád, zuhanyfüggöny és tiszta kádkilépő fogadott, sokféle tusfürdő, szájvíz és jó törölköző is volt. A szobában a tetthely egy matrac a földön, tiszta lepedővel leterítve, zeneileg saját válogatás (végre nem kereskedelmi rádió reklámjai). A tetthely mellett egy nagy, fekvő tükör található, melyben minden részlet jól látható.
Összefoglalva: adatlapnak megfelelő, tiszta, csendes, diszkrét lakás, célnak tökéletesen megfelel.
Jenna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Kedves lány fogadott, aki a képeknek és a kiírt adatoknak megfelel., semmiféle csalódás nem érheti az ide látogatót. Csinos szettben fogadott, kedvesen, kellő mértékben irányítva terelgetett a szoba felé vetkőzni, majd a fürdőbe tisztálkodni. Ezen művelet alatt a folyosón várt (vagy nem, de kilépésemkor ott volt), amint végeztem, vezetett vissza a szobába. Ezen folyamatok közben térképeztem fel külalakját, mely csinos, nem a túl vékony kategória, hanem az izmos, látszik, hogy törődik magával. A cicik szépen sikerültek, dicsértem is őket, illetve a szemei érnének meg egy külön esszét, mert csodásak. Jó beszélgető partner, feszültség nélkül beszélgettünk, szerencsére nem csak semmitmondó témákról. Kedves, leste kívánságaimat, mindenre azonnal, pozitívan reagált (persze a megadott kereteken belül). Arca is kedves, nem feltűnő szépség, de tetszetős, szerintem sokan megfordulnak utána az utcán.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Két lehetőséget kértem (extra), így a matracra, a hátamra fektetett és bekente magát olajjal, így kezdett csúszkába izgatásként. Jó volt élveztem a ciciket, a ruganyos testet, közben pedig a szemei tükrében élvezkedtem. E finom bevezető után franciázni kezdett, mely jó átlagos, változatos, de számomra kicsit sok kezet használ. Erről ráutaló magatartásra leszokott, de később újra rásegített. Igaz, kezét jól használja, látszik a masszázs tapasztalat, nem volt zavaró, mint sok lánynál, egyszerűen a csak szájmunkát jobban szeretem. Mélytorok nincs, de nem is ígéri, jó félig kényezteti a szerszámot. Kézi rásegítéssel, de szájba sikerültem, jó volt.
Kis pihegés és öblögetés után (ekkor tényleg csak másodpercekre tűnt el, hatalmas plusz pont neki) hasamra fordultam kérésének megfelelően, majd masszírozni kezdett. Kellemes masszázs volt, sokat gyakorolt, jól esett, de inkább a lazító, gyengéd masszázs volt ez, mint egy erős svéd masszázs. Akkor jól esett, nem is kértem máshogy. Közben beszélgettünk mindenféléről, gördülékenyen ment ez is, nem volt cseppet sem erőltetett.
Újabb menetre készülve a koreográfia az első szerint kezdődött, hátamon, olajos csúszka, majd francia. Mikor az állapot lehetővé tette, gumit húzott (ő például ki tudta nyitni az óvszert olajos kézzel, ez se szokott másnak menni), majd kérésemnek megfelelően beleült, lovagolni kezdett, mérsékelt tempót diktálva. Ismét szemeiben gyönyörködtem, ezt észre véve meresztgetni kezdte, kicsit morbid volt..... Póz cserét kértem, én kerültem fölé, kellemesen szűk punciját felülről éreztem, közben a tükörben néztem a műsort. Jó volt.
A végére (kicsit lankadtam is) ismét franciát kértem, amit megint jól, kézzel segítve teljesített. Jót élveztem, pihegtem, majd fürdés után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
A két lehetőséggel egy órában az átlag feletti a rózsák száma. Előre nem kérte, a végén meg majdnem elfelejtettem (de időben esze,be jutott, nem kellett szólnia). Jól éreztem magam.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nos, egy kellemes órát töltöttem egy csinos, kedves lánnyal. Az átlagosnál jobban törődik a vendéggel, szolgáltatása semmi kivetni valót nem hagy, így ajánlom mindenkinek, látogassa meg, mert nagyon jü élményekkel lehet távozni,

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-01-25) : Kezdetét vette a közel egy órás lapos talptól tetőig tartó alapos és igazán jól eső masszázs. Pont ott és pont olyan erősen masszírozott, ahogy szeretem. Ezt a részét is nagyon élveztem a programnak!!

(2017-04-26) : Hasra fektetett a választott tatamin még a fogadórucijában, majd a popsimra ülve bekrèmezte kezét ès nekilátott a hátam masszírozásának. Közepes erősséggel és szakavatottan àtgyúrta a hátamat és a vállamat,

nagyon jó: 7db
(2018-08-18) : A puncija kellemes tapintású, méretű volt számomra és nyelvem számára is. A franciát finoman, barátnősen, kellő nyállal végezte. A tükörben nézve nagyon kellemes látvány és élmény volt számomra

(2018-06-19) : Nagyon lágy a kezdő akkord, majd nagyon kimérten , de fokozatosan növeli nyelvének és szájának használatát. Egy idő után a kezét is el kezdi használni, majd vált egy határozottabb kézi munkára,

(2018-04-11) : Némi rávezető natúrfrancia után megkért, hogy válasszak pózt, de én inkább rábíztam a menüt. Így aztán először ő lovagolt rajtam, aztán megfordultunk misszionáriusba,

: 17db
(2019-03-20) : Látván hogy a csúszka megkeményítette szerszámom, ügyesen gumit szerkesztett farkamra és némi síkosítás után nyeregbe pattant, ahol hosszasan kéjesen nyargalászott, pörgött-forgott, guggolva szánkázott a szerszámon, szorongatva, kéjemet fokozva múlattuk az időt.

(2019-01-31) : Kezdésként egy NFVSZ-bára vágytam, melynek készségesen nekiállt, bekent valamivel, először kézzel kényeztetett, majd az ajkak következtek, nem is kellett sok idő mert már eléggé ki voltam szerintem 2-3 perc és el is mentem!:)

(2019-01-03) : Jenna hathatós közreműködésére(nagyon finom natúr francia)után sikerült végül v.v-t húzni és még ha csak nehézkesen is a puncijában végül is elért a vég és sikerült elsülnöm.